Kamerlid Jaco Geurts naar Berkelland

BORCULO – Tweede Kamerlid Jaco Geurts (Gelderland) is woordvoerder voor land-/tuinbouw, visserij, natuur, milieu (binnenland), water en externe veiligheid. Hij komt op uitnodiging van het CDA op maandag 27 januari a.s. naar Berkelland voor een tweetal werkbezoeken en een thema-avond.

’s Middags zijn er twee bedrijfsbezoeken in Berkelland, eerst bij FrieslandCampina in Borculo, daarna bij Groot Zevert Vergisting in Beltrum. Bij deze bedrijfsbezoeken is naast de CDA-fractie, de –wethouder en het –bestuur, tevens Statenlid Jaap Uenk aanwezig. Jaap Uenk zit voor het CDA in de Provinciale Staten, is lid van de Commissie Mobiliteit, Innovatie & Economie en woont in Berkelland.
‘s Avonds zullen Jaco Geurts en Jaap Uenk uw gesprekspartner zijn over een aantal actuele thema’s.

Deze avond zal het in ieder geval gaan over: het mestbeleid (de kringloopwijzer) Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (de inpassing in de Achterhoek) en ontwikkeling van het buitengebied. Daarnaast zal er ruimte zijn om over andere actuele onderwerpen in gesprek te gaan met de beide sprekers.

De avond is bij HCR Prinsen in Haarlo en start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De avondbijeenkomst is openbaar en tegelijk het moment van de campagneaftrap van CDA Berkelland. U bent van harte welkom en neemt u gerust ook andere belangstellenden mee.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kamerlid Jaco Geurts naar Berkelland”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven