Kampioenen worden 6 februari gehuldigd

BORCULO – Op donderdag 6 februari is het weer zover. De kampioenen van 2013 worden in een avondvullend programma door de gemeente gehuldigd voor hun geweldige prestaties. De huldiging vindt plaats in het gemeentehuis in Borculo. Het programma begint om 19.30 uur.

Henny Roos: ”Op onze oproep om kampioenen van vorig jaar aan te melden voor een huldiging kregen wij weer veel reacties. Meer dan 150 mensen, zowel individueel als in teamverband, zijn aangemeld. Zij hebben op een Nederlands-, Europees of een Wereldkampioenschap in 2013 een 1e, 2e of 3e plaats behaald op het terrein van sport of cultuur.”

Om haar trots en waardering te laten blijken, wil de gemeente Berkelland alle kampioenen van Berkelland op één moment in het jaar nog een keer in de schijnwerpers zetten. De gemeente vindt het belangrijk om bijzondere aandacht te besteden aan de kampioenen, omdat het een hele prestatie is om als persoon of team op sportief en/of cultureel gebied kampioen te worden.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Kampioenen worden 6 februari gehuldigd”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven