Man met bijl hakt in op Needse jongens!

NEEDE – Een conflict tussen twee jongens uit Neede en een bewoner aan de Barmentloo is donderdagavond 9 januari compleet uit de hand gelopen. Het liep zo hoog op dat de bewoner een bijl pakte en de auto met daarin de knapen toetakelde (zie foto’s). Het incident gebeurde tegen 22.00 uur. De man werd volgens eigen zeggen bijna aangereden door de jongens. (ze zouden zijn ingereden op de man). ”Dit is een tipje van de sluier.” Verder wil hij geen uitspraken doen. De jongens ontkennen het verhaal en beweren dat de persoon uit het niets inhakte op het voertuig. Na het gebeuren is er niemand aangehouden. Beide partijen zijn naar huis gestuurd. De auto raakte zwaar beschadigd. Politie Berkelland is een (buurt)onderzoek gestart. Er zijn nog geen aangiftes binnengekomen.

Foto’s ingezonden:
[nggallery id=4366]

 

Deel dit artikel:

103 gedachten over “Man met bijl hakt in op Needse jongens!”

 1. Makkelijke praters

  Makkelijk praten zonder het voorafgaand verhaal te weten. er zijn al meerdere incidenten geweest tussen die jongens en dat gezin. als je constant onder terreur ligt doe je rare dingen. Kijk alleen al naar Gijsbert R. uit Leudal. De omgeving is een grote factor in deze, maar die waarheden komen niet snel aan het licht. Diep triest

 2. @ ANONYMUS

  had het niet beter kunnen verwoorden.was vroeger ook geen koorknaapje en miss zaten we wel samen op het bankje haha
  en margot het slimste is de ouders weten ervan.hopelijk beteren de jongens zich.al heb ik er een hard hoofd in ze vallen steeds in herhaling.al heb ik het idee dat er steeds meer van die groep verstandig worden.jongens neem afstand stap eruit want in zon gat als neede blijft je dit altijd achtervolgen.en als je dit topic gevolgd hebt weet je wat de meeste mensen ervan denken.

 3. @Makkelijke praters

  geloof best dat het niet zomaar uit het niets komt.maar de jongens zeggen dat ze nergens afweten.hoe is dat te verklaren dan???de meesten weten wel beter natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven