Man met bijl hakt in op Needse jongens!

NEEDE – Een conflict tussen twee jongens uit Neede en een bewoner aan de Barmentloo is donderdagavond 9 januari compleet uit de hand gelopen. Het liep zo hoog op dat de bewoner een bijl pakte en de auto met daarin de knapen toetakelde (zie foto’s). Het incident gebeurde tegen 22.00 uur. De man werd volgens eigen zeggen bijna aangereden door de jongens. (ze zouden zijn ingereden op de man). ”Dit is een tipje van de sluier.” Verder wil hij geen uitspraken doen. De jongens ontkennen het verhaal en beweren dat de persoon uit het niets inhakte op het voertuig. Na het gebeuren is er niemand aangehouden. Beide partijen zijn naar huis gestuurd. De auto raakte zwaar beschadigd. Politie Berkelland is een (buurt)onderzoek gestart. Er zijn nog geen aangiftes binnengekomen.

Foto’s ingezonden:
[nggallery id=4366]

 

Deel dit artikel:

103 gedachten over “Man met bijl hakt in op Needse jongens!”

  1. Vanmorgen nog ff de krant gelezen,en wat mij verbaast is de reactie van de vader van een 19 jarige raddraaier(die heeft het IQ van een bos wortels) en dan sla ik hem nog hoog aan!!.Wie laat zijn zoon in zo’n auto rond rijden, waarvan de eerste 2 versnellingen niet van werken!!!(de auto deed het volgens de vader alleen in de derde versnelling,dit vraagt op zich al om problemen(vooral als je het weet)Als ouder moet je je verantwoordelijkheid dragen (hoe oud jongens ook zijn) En dan nog een TIP je moet je zelf niet zo voor gek zetten in de krant!!

  2. respect voor die man met de bijl.
    Die gastjes komen de verkeerde nog wel tegen .
    Ken het verhaal vandaar deze reactie.

  3. Zij weer die 2 beruchte needenaren die nog een mishandeling op hun naam hebben staan
    Nu ze de verkeerde zijn tegengekomen gaan ze met poep in de broek lopen janken

  4. en volgens de vader van een van de jongens werkten versnelling 1 en 2 niet. Wat doet zo’n auto nog langer op de weg? Keur het niet goed wat de man met de bijl gedaan heeft, maar ouders, hou die hangjongeren eens thuis. Laat ze daar de muziek voluit zetten en chillen

  5. Vage bericht van IKKE !… Dus als je auto na jaren trouwe dienst beetje begint te slijten mag je niet meer in je auto zitten sigaret roken? …en hangjongeren? Dus als mijn collega smorgens rustig voor op me wacht met muziek aan mag iemand mij met bijl proberen te raken???

    Kusjes vanuit reigerstraat

  6. ja hoor de tubantia ff gelezen en het is ze weer gelukt.ze zitten weer in de slachtofferrol.ff over die auto die was toch al geen stuiver meer waard lees versnelling.en die lamp was al kapot zie hierboven .en wat me ook verbaasd dat de spiegels er zijn afgeslagen.rechts zat al een tijdje geen spiegel meer.dus word weer op een prettige menier misbruik van de situatie gemaakt.over het trauma nog maar niet te spreken.

  7. iemand die wel over lijken gaat

    Ken die man erg goed en als ik er achter kom dat mensen die arme man en dochter nogmaals lastig vallen zal er idd wel wat gaan gebeuren ja. of het dan bij bijlen blijft is een ander verhaal.

    wees verstandig en blijf lekker thuis.

  8. @ Needuhdegekste

    Laat me toch niet lachen, jullie behoren tot de grote mond generatie en als het op een confrontatie komt bellen jullie de Politie. Dat was vroegahh wel anders 🙂

  9. hey piet je moet niet zo dom lullen
    wat als er bij jou huis de kogels door de
    ramen komen moeten ze dan ook zeggen
    maakt niet uit dat huis is toch geen stuiver meer waard
    blijf met de poten van andermans spul af
    wat hier gebeurt is is poging tot doodslag
    we zullen het nog wel lezen in de krant

  10. poging tot doodslag is zitten in de bajes daar komt hij zijn mannen wel tegen maar zonder bijl mongool

  11. Garagehouder heb je jouw IQ wel is getest .. om zo iets te plaatsen gaat nergens over .. @ piet jij moet je er helemaal niet mee bemoeien oud wijf met je slagtoferrol wat zou jij doen als iemand dat bij jou deed je doet net of je overal verstand van hebt man .. get a life .. en als je er geen verstand van hebt praat dan ook niet mee.. je praat net of die jongens zware criminelen zijn ..

  12. Ik snap niet hoe mensen nou weer bij het verhaal komen dat ze dochter is lastig gevallen want daar is niks van waar!

  13. die man heeft de jongens gezien als internet date van dochter
    dus misverstand zijn de jongens toch slachtoffer geworden
    ZINLOOS GEWELD

  14. Haha die man is gewoon een gestoorde gek haha zijn dochter heeft Internet date hij ziet die jongens er voor aan lekkere vader die de vriendjes van de dochter opwacht met een bijl haha wens de volgende vriendjes veel geluk hoop dat ze het overleven

  15. @lies wie heeft het over kogels???en het word toch door hun zelf bevestigd dat de auto niks meer waard was.miss ff beter lezen.

    @rita
    ik ben overal geweest man van de wereld zeg maar.maar iets met een bijl ben ik nog nooit tegengekomen.miss was het geluk ,of beter gezegd miss niet uitgedaagd.en ook voor jou de tip neem de moeite is om alles door te lezen hier.

  16. als je op iemand in rijdt met een auto en een persoon daar mee opzettelijk wil verwonden. is dat ook poging tot doodslag. en dan zal het verhaal van de man met bijl gezien worden als noodweer of zelfverdediging. desalniettemin zal deze man ook wel iets van een straf kunnen verwachten. al denk ik minder dan de jongens. aangezien ze geen vreemden van justitie zijn. denk dat dat brommen wordt. vooral als het naar buiten komt wat die broekjes verder hebben gedaan. als ik hun moeders was zal ik ze maar vast een stukje zeep mee geven want denk dat het nog wel eens brommen kan worden voor die knapen

  17. anonymus we zullen zien dit is nog lang niet afgelopen wordt vervolgd maar die hakker moet zitten dat weet ik zeker

  18. anonymus zullen we eerst wachten op de uitspraak van de rechter want dat komt ook wel in de krant te staan

  19. Beste mensen,

    Zou ieder een willen atviseeren om trug te gaan naar de laagere sgool en opniew te leeren te leesen en sgryven. Er is geen een reeaktie zonder les en spelvouten. Treurig tog.

    NUB sluit deze zinloze discussie aub.

    Wim Daniéls

  20. Needelander

    Wat reageer je dom!!! Boeiend dat er lees en spel fouten in staan. En waarom dit sluiten. Moet hier gewoon wat aangedaan worden. Toch geen probleem en misschien is het daarom juist wel goed deze discussie. En wie ben jij om zo te reageren??? Denk dat 50% wel eens last van deze jongens heeft en dan is het juist goed dit eens te delen.

    OT: Vandaag weer flink aan het scheuren geweest in een andere auto. Schijnbaar hebben ze er dus niks van geleerd.

  21. Zinloos dit, iedereen hier denkt dat die er wat van af weet maar eigenlijk zijn de meeste van jullie een stelletje idioten die geen leven hebben. Niks beters te doen zeker. Jullie zullen wel een “leuk” gezin hebben.

  22. Als je die man kent, ken je ook het verhaal er achter. En als ik die man was geweest had ik het zelfde gedaan. Die jongens zijn gewoon tuig en hebben altijd wat bij de hakken.

  23. word veel gereageerd .deze komt in de top 10 van 2014 ben ik bang voor.en we zijn nog maar net begonnen met het jaar.

  24. wat voor schade heeft de man met de bijl nou aangericht ?
    Ik zie geen verschil met hoe die eerst was ?

  25. De bekende auto vaak gezien bij parkeerplaats en straten rondom voetbalveld,gevaarlijk rijgedrag,ze zijn al een keer klem gereden door andere needenaar d ie een goed woordje met hen gesproken heeft. Rijbewijs afpakken ,anders gaan er nog en keer doden vallen .Stelletje mongolen zijn het.Volgens mij wordt er s avonds trouwens ook drugs gedeald bij parkeerplaats .

  26. erger me kapot

    vuurwerk op 12 januari, 12 uur!! wil je ff je honden uitlaten nah vergeet het maar, is er weer één of andere idioot die vuurwerk moet afsteken…… Het is ver te zoeken met NEEDE. wat een kut dorp !!! ben er klaar mee……..

  27. Rita en lies ga die jongens horen in de bak te zitten tuig wat het is. Anders kom ik ze nog wel een keer tegen snotblagen respect voor die man

  28. de mensen zijn het een keer zat.als de politie niets doet gaat me net heft in eigen handen nemen.of dat altijd goed is is de vraag.maar te verwachten is het wel.tip voor de mensen kijk is de film in broad daylight..

  29. heb gehoord dat het volgende week bij hart van nederland wordt uitgezonden ik zag ze de auto filmen dit wordt wereld nieuws

  30. powned

    In mijn rechtse wereldbeeld wordt zulk een bijlzwaaiert acuut opgepakt en enkele maanden ter observatie in de lokale GGD cel opgesloten.
    .
    Dit puur ter preventie, voor zichzelf als wel voor de rest van de samenleving.
    Bij alsnog gebleken goede geestelijke gezondheid gaat meneer daarna meteen door naar de rechtbank en vervolgens even 10 jaar in een koude cel overdenken waarom e.e.a.
    Indien geestelijk ziek gaat meneer door naar de long stay afdeling van een psychiatrische gevangenis.
    Het gene dat meneer i.i.g. niet zou doen is naar huis gaan.
    Maar in dit idiote land laat men zulke wacko’s vrolijk dezelfde minuut nog vrij.
    Vervolgens staat men versteld waarom er zoveel moorden en doodslagen zijn.
    Prokapitaal | 11-01-14 | 18:34 | niet ok!

  31. @lies

    ben blij dat jij het niet voor het zeggen hebt in dit land.door jou soort gaat dit land naar de haaien.

    prettige zondag

  32. oh lies en jij probeerd wel alles recht te praten wat krom is.ligt er dik boven op ,of je bent een van de jongens zelf of hele dichte familie.reageer ook niet meer op jou .want zal wel weer wat dreigends komen.

  33. needuhgekste je heb wel een grote mond
    maar je praat steeds over ons toon je daar niet je eigen
    angst mee aan als je wat wilt doe het alleen en eerlijk

  34. Man met bijl geeft aan dat je soms als burger zelf het heft in handen moet nemen. Politie doet toch niets. Waar waren ze vannacht om 12.00 uur bij een vuurwerk-show midden in Neede (12 januari !)

  35. zou idd wel eens kennis willen maken met je neede de gekste. toen ik er nog woonde waren jongens als jullie al show but no go. zou wel eens even een onderonsje met je willen. maar denk dat je dan ineens niet meer durft

  36. Gaat helemaal nergens meer over, van beide kanten slaat het gedrag nergens op, ouderen die met een bijl gaan zwaaien om weet ik veel wat, en de jongeren die de “internetgangster”spelen en het dorp proberen te terroriseren, laat elkaar gewoon met rust, ga ergens buiten het dorp staan of rijden of wat dan ook

  37. zeker wel jong geweest. alleen niet van die vieze ettertjes als jullie. op elke hangplek waar jullie zitten heb ik ook gezeten. voor elke joint die jullie daar roken, heb ik er daar wel duizend gerookt. ging alleen geen mensen lastig vallen. ook ik reed graag hard door Neede met de gti’s. zal wel de oerendhard mentaliteit zijn. maar als mensen je vragen om weg te gaan, ga je weg. als mensen vragen of je van hun spullen afblijft, blijf je er vanaf. als mensen duidelijk aangeven dat je daar ongewenst bent, heb je daar niet te zoeken. wat zochten ze daar uberhaubt. het is een doodlopende straat in een villa wijk vol met kleine kinderen. voor het zelfde geld rijden jullie een kind van iemand kapot. nee ben zelf geen heilig boontje, nooit geweest zal ik ook nooit worden. maar het enigste fucking stukje verschil tussen mij en jullie is, dat ik nog een stukje gezond verstand heb, omdat ik niet op me 14 met me neus in de fucking poeders zat. of tabletten slikte alsof het smarties waren. stel dat ik elke fucking avond met me maten van de gti club voor jouw huis zou staan. bass lvl 100 flink gas geven burnouts maken enzo. zou je pa en ma dat leuk vinden stumperts. nee ook niet. iedereen wil allemaal het zelfde chillen op je eigen manier. das ook allemaal wel best. ook logisch. maar als jou manier van chillen de manier is van mensen tot op het bot te irriteren. moet je jezelf toch mischien eens gaan afvragen of je dit niet verdient. ja de bijl is mischien niet slim geweest van die man. maar er bestaat zoiets als een witten waas. waar in elk stukje rationeel gedrag verdwijnt. ouder instinct zeg maar. het nest is in gevaar dus auto reactie is defence. als je het mij vraagt moet je je zelf eens gaan afvragen of je zo wel wilt leven. aangezien je van geluk mag spreken dat je nog leeft. we kunnen hier wel weken over discusie over gaan maken schiet je niets mee op. je kunt wraak gaan zoeken. schiet je ook niets mee op dan zal er wel weer wraak gaan komen van de ander kant. en dan…… net zo lang door gaan tot dat er doden vallen. het is neede niet de fucking bronx. die auto is vervangbaaar. een leven niet. en kom op, doe je ogen eens open. kijk even hoeveel volwassen hier toe geven richting jullie dat ze het zelfde zouden doen. zie je dan nog niet in dat je mischien niet heel erg slim bezig bent. heb lui dood en kapot zien gaan aan de meuk die daar gebruikt wordt. heb mensen verloren die ook dachten dat ze hard konden auto rijden en vervolgens een dikke boom pakken. ken lui die netzo bezig waren als jullie. die hebben 6 jaar mogen brommen. kennen nu nog nergens geen baan krijgen. is dat nou echt wat je wil dan. is het echt dat je wil dat op een avond de politie je thuis op komt halen. of dat de politie moet komen vertellen dat je niet meer thuis komt omdat je met je vriend vast op de boom zat. is dat wat je je vader en moeder wil geven. zei werken zich waarschijnlijk uit de naat voor je. en dit is je dank. nou als je in zo’n leven gelooft ben je een mooie stumpert. en als je dat pauper dorp echt zo saai vind. doe het zelfde als ik. verhuis na de stad. gebeurt een stuk meer. maar is eigenlijk net zo saai. en als je racen met auto’s echt zo mooi vind. 25 euro kan je op assen prima uit de voeten, en mag je nog vol uit ook. wees verstandig jongens. als je je vrienden en familie lief hebt. ga je eens even nadenken over jezelf. jullie weten zelf dondersgoed dat dit maar de halve waarheid is. en de slimste oplossing aangezien er niemand dood of gewond is lijkt mij dat beiden de aanklacht mischien intrekken voor nu, want ik denk dat het anders brommen wordt voor beide zeiden. zo hebben beide kanten geen gezichts verlies. en kan het normale leven in dat kleine dorpje weer door gaan. heb er lang gewoond. riep altijd er gebeurt hier nooit wat. maar als er dan eens wat gebeurt moet het ook meteen weer uit de hand lopen. het blijven een stel gekken die Needenaren.

    een ex gekke needenaar

  38. Okee een kwestie van wie niet horen wil moet maar voelen? Tegenwoordig mag er geen corigerende tik meer uitgedeeld worden. Ja… En wat krijg je er van vervelende blagen. Typisch gevalletje van het perfecte gezinnetje willen zijn en je zoon doet niets verkeerd. Bah! De ouders moeten schamen. En zeker als je stiekem wel weet dat je zoon fout zit, omdat je ze zelf hebt “opgevoed”. Het zijn gewoon geen lieverdjes (zie hun verleden).
    Heb ze zelf ook vaak in Neede gezien. Zogenaamd “stoer” met veel te harde muziek en asociaal rijgedrag. Persoonlijk had ik me er totaal buiten gelaten en ze het maar mooi zelf laten oplossen. Ze zijn nota bene oud genoeg.
    Verschrikkelijk dat het zo ver heeft moeten komen. Ben het niet eens over het handelen van de man, maar kan het wel begrijpen.
    @ needuhdegekste, als jullie echt “de slachtoffers” zijn. Gedraag je dan ook zo en wees een beetje verstandig met wat je doet. Als de man nu of ooit iets wordt aangedaan zal het eerste het vingertje naar jullie worden gewezen. Plus jullie zetten jezelf totaal voor schut met dit kinderachtige gedrag van jullie.
    Moge dit alle tot een goed peacefull einde komen.

    M.v.g. Margot

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven