Needs basketbaltoernooi meiden groep 8

NEEDE – Woensdagmiddag 29 januari vindt in de sporthal ’t Spilbroek te Neede weer het Needs basketbaltoernooi voor meiden groep 8 plaats. Er doen 12 teams mee van 8 scholen uit Neede, Rietmolen en Noordijk. Er wordt gestreden om de plaatsen 1 t/m 4, de fairplayprijs en de prijs voor diegene die het beste vrije worpen kan nemen. De deelnemende groepen zijn al volop in training, sommigen onder begeleiding van een basketbaltrainer van Picker Reds uit Eibergen. De Sport Federatie Berkelland neemt dit jaar samen met de leerlingen van het Assink Lyceum Haaksbergen de organisatie voor haar rekening. Ze doen dit in opdracht van de basisscholen uit de voormalige gemeente Neede. De wedstrijden worden begeleid door leerlingen van het Assink, die hun regelopdracht scheidsrechter of wedstrijdsecretariaat hiermee vervullen. Wij hopen op een sportieve middag. Publiek is van harte welkom vanaf 13.15 uur in de Spilbroekhal. Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met de SFB (0545-476727). U kunt ook mailen naar [email protected] .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven