OBL: ”Dinant Rohaan is in overtreding”

NEEDE – Het ‘moddergooien’ is voor de campagne al begonnen. Volgens Erik Roosenboom (OBL) is raadslid Dinant Rohaan (CDA) in overtreding. ”Hij heeft een prachtige groene campagneauto aangeschaft. Dinant rijdt al een tijdje rond in de opvallende auto alleen heeft hij zijn kentekenbewijs nog niet aangepast. Op de site van RDW kun je heel gemakkelijk het kenteken natrekken. Daar staat dat de auto nog gewoon een rode kleur heeft. Dinant overtreed hiermee de wet. Als raadslid is dit niet echt slim.” NUB heeft de wetgeving nagetrokken bij de RDW. Het klopt inderdaad dat je bij het overspuiten van een auto de nieuwe kleur moet doorgeven. Ook als het voertuig tijdelijk een andere kleur krijgt. “Hopelijk ziet politie Berkelland het door de vingers. Maar ik denk dat hij gewoon een bon krijgt. Wij gaan zaterdag tijdens de start van de verkiezingscampagne ieder geval het goede voorbeeld geven.”

Deel dit artikel:

14 gedachten over “OBL: ”Dinant Rohaan is in overtreding””

 1. Zo zie je maar weer op welk kinderachtig niveau er word gepraat door de heren… En dan vind men het vreemd dat er moeilijk gemeenteraadsleden gevonden worden..

  Aan dit soort kinderachtig geneuzel zou ik niet eens mee willen doen..

 2. Wat een mieren neuker die OBLer Roosenboom
  Mag hopen dat die mislukte ondernemers dit jaar geen stem krijgen
  Lappen alle regels aan hun laars en dan zeiken over een kleur van de auto
  Hier in Haarlo maak hij zich zelf belachelijk!

 3. bij deze gaat mijn stem naar het cda inplaats van de obl.dit gaat helemaal nergens meer over.foei rosenboom

 4. Echt weer een voorbeeld hoe politici de dagen korten. Een ander even een douw geven. Maar ja de politiek in Nederland verloederd dus ook in Berkelland. Oproep aan de lezers, zoek op Roosenboom via google etc. er is vast wel iets te vinden! Ben absoluut geen CDA fan, maar wel voor eerlijkheid en Oprechtheid!

 5. wat een stelletje kleuters!!!!
  Ga eens gewoon je werk doen, wat je moet doen!
  Voor wie sta je nou…voor jezelf of voor ons “de burgers van Berkelland”!!!!!!

 6. Hier bekeurd de Politie zelden op. Jammer dat die zielige aandacht hier op NUB geplaatst wordt. Je kunt ook denken van dit heeft niks met nieuws te maken en dit plaats ik niet,net zoals je alle reacties niet plaatst…

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven