Oud en Nieuw: Maar een paar incidenten

NEEDE/BORCULO – De hulpdiensten in Berkelland zijn tijdens Oud en Nieuw maar een paar keer opgepiept. Brandweer Neede moest tegen 01.00 uur in actie komen naast de Scapino in Neede (Ten Caote Gengske). Daar stond een coniferenhaag in lichterlaaie. Buurtbewoners hielpen de spuitgasten – voor aankomst – een handje met een tuinslang. De politie sluit brandstichting (door vuurwerk) niet uit. Mensen die wat gezien hebben kunnen zich melden. Brandweer Borculo kreeg rond 03.45 uur een melding. Aan de Bosberg vatte een container vlam. De Borculose spuitgaten hebben ’s avonds om 21.00 uur bij de Hema nog een container geblust. Post Eibergen moest ’s middags ook in actie komen voor een klein brandje. Volgens de politie zijn er verder geen noemenswaardige incidenten gebeurd (tot 04.30 uur). Denk aan geweld en vernielingen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4330]

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Oud en Nieuw: Maar een paar incidenten”

  1. Ik ben werkzaam bij de Hema Borculo, en heb vanmiddag toch maar even een kijkje genomen.
    Ter plaatse was er niets dat mij opviel, en al helemaal geen container gezien dat op een containerbrand deed lijken.
    Vreemd….

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven