Run op voorverkoopkaarten Ilse DeLange

EIBERGEN – De aankondiging van het concert dat Ilse DeLange op zaterdag 24 mei in het openluchttheater van Eibergen geeft, levert het theater binnen één etmaal tientallen nieuwe donateurs op. Vrijdag 30 januari ontvangen de donateurs via de mail een speciale link waarmee ze direct online tickets kunnen kopen. ‘’Als er kaarten overblijven volgt er maandag 3 februari een vrije online ticketverkoop.  Veel mensen zijn bang dat het dan te laat is en melden zich nog snel als donateur’’, vertelt Raph Schouten van het openluchttheater.

Aanmeldingen die uiterlijk donderdagavond binnen zijn, worden nog op tijd verwerkt. Om te voorkomen dat er door donateurs tientallen tickets worden gekocht voor kennissen en vrienden die geen donateur zijn, kunnen in de ticketshop maximaal 4 kaarten worden afgerekend.

‘’We bieden de donateurs op die manier wat extra bescherming dat de tickets ook echt bij hen terecht komen.’’ Mensen die nog snel donateur willen worden kunnen op de website www.openluchttheatereibergen.nl voor 10 euro een donateurskaart downloaden. De kaart kan zowel per mail als per post worden geretourneerd.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Run op voorverkoopkaarten Ilse DeLange”

 1. Top artiest, en dat voor Eibergen!
  Hulde voor de organisatie!

  En wat betreft de prijs, €32,50.. ga er maar vanuit dat mevrouw de Lange het grootste gedeelte hiervan in de zak steekt en dat het theater het voornamelijk moet gaan hebben van de genuttigde consumpties.

 2. @Waylon (Kun je nog een flauwere nickname bedenken trouwens? Als je echt Waylojo bent mag je zonder problemen kosteloos naar binnen hoor!).

  Ilsse DeLange komt een paar weken later in De Grolsch Veste in Enschede (okay, samen met Waylon) en daar betaal je 47,50 euro! Maar dat concert duurt echt niet veel langer hoor.

  Voor een theater zoals in Eibergen waar ongeveer 1.500 man in kan is 32,50 euro voor een artiest die tot de top van Nederland wordt gerekend een hele normale prijs.

  Ander voorbeeld: een los kaartje (als je dus geen seizoenkaarthouder bent) voor de voetbalwedstrijd FC Twente-Heracles Almelo kostte vorige week 46,00 euro. En reken maar dat Ilse Delange in de praktijk (toegiften) echt wel iets langer door gaat dan anderhalf uur hoor.

  Als de entreeprijs lager zou worden gemaakt, dan komt het openluchttheater niet uit de kosten. En vind je het te duur? Dan blijf je lekker weg.

  Trouwens: een paar weken eerder treedt Ilse op in ATAK in Enschede. Dat is een overdekte concerthal, maar daar kunnen meer mensen naar binnen dan in het openluchttheater Eibergen. Entreeprijs: 36,75 euro!

 3. mooie meid.dat is volgens mij ook het enigste normale wat uit almelo komt.en de prijs is vrij normaal hoor.en 1500 man is toch vrij intiem dan hoor.beter dan die massa”s in die grote zalen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven