Schoolkinderen gaan oud papier ophalen

EIBERGEN – Woensdagmiddag 15 januari gaan de leerlingen van groep 7 van de Willem Sluiterschool weer de wijk in om oud papier op te halen. Vanaf 12.30 uur zullen zij de straten bezoeken waar zij reeds eerder die week een papiertje in de brievenbus hebben gedaan met de mededeling dat de container weer komt. Omdat de school voor veiligheid gaat zullen de kinderen een fel gekleurd hesje dragen waardoor zij goed zichtbaar voor mede weggebruikers.

Wilt u zo vriendelijk zijn om het oud papier in dozen of gebundeld aan de straat te zetten? Mocht u op andere dagen het oud papier kwijt willen dan kan dat ook elke schooldag, bij de ingang van het plein staat vanaf 8.00 uur tot 11.30 uur een kar waar het papier in gedaan mag worden.

Stel de kinderen niet teleur en zet het oud papier woensdag voor de deur.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Schoolkinderen gaan oud papier ophalen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven