Speciale judoles op AOC-Oost in Borculo

BORCULO – Het AOC-Oost te Borculo heeft op maandag 27 januari judoles gekregen van voormalig junioren wereldkampioen Marvin de la Croes. Over de dag verspreid kregen 3 groepen 1e jaars en 1 groep 4e jaars leerlingen van het AOC les in de basistechnieken van het judo. Zo kwam de judorol, de heupworp, de houdgreep en verschillende stoeispelen voorbij. De leerlingen konden de relaxte Antilliaanse manier van lesgeven van Marvin waarderen. Leerlingen van het Graafschap College die stagelopen op het AOC deden samen met Marvin alle oefeningen duidelijk voor en coachten de leerlingen bij de oefeningen. AOC-Oost werkt al enkele jaren samen met de Sport Federatie Berkelland en zo komen bijzondere sportactiviteiten voorbij in de gymlesssen. De volgende activiteit is de E-fit dag op 17 februari, waarbij de leerlingen meer over hun lichaam te weten te komen in de gymles/biologieles.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven