TV Success Award: VIDI genomineerd!

BORCULO – Het Borculose bedrijf Vidi Onderzoek is genomineerd voor de Nationale TV Success Award. Dit is dé ondernemersprijs van Nederland waar gedurende het gehele jaar op televisie en in de media aandacht aan wordt besteed. Van zaterdag 4 januari (14.00 uur) tot en met vrijdag 10 januari (14.00 uur) 2014 kan iedereen gratis via sms zijn stem uitbrengen.

De vijf bedrijven met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Ook de nominatiecommissie kiest vijf finalisten. Daarna gaat een vakjury de tien finalisten beoordelen op diverse succescriteria. Tijdens de Awardshow op zaterdag 25 januari 2014 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Vidi is het expertise- en onderzoeksbureau dat door heel Nederland schades in de ruimste zin van het woord behandelt, vaststelt en regelt. In 2013 werden in opdracht van verzekeraars het recordaantal van ruim 15.000 schades behandeld. Een (klein) gedeelte van deze schadegevallen komt terecht bij Vidi Onderzoek. Vidi Onderzoek doet nader onderzoek naar schadeclaims waar mogelijk fraude in het spel is en is daarin uiterst succesvol.

De Nationale TV Succes Award is dé TV ondernemersprijs van Nederland. Het tv programma de Succesfactor is vanaf 2011 elke week uitgezonden op RTL 7 en RTLZ. In elke aflevering zijn vijf succesvolle bedrijven aan de Nederlandse kijker voorgesteld afkomstig uit vijf verschillende branches. Deze succesvolle bedrijven hebben de kijker vanuit de branche ook tal van succestips gegeven. Deze bedrijven zijn geselecteerd vanuit onder meer de gegevens uit het handelsregister van de kamer van koophandel waarbij winst, expertise en continuïteit centraal staan.

Per branche is in de voorselectie een shortlist gemaakt van tien succesvolle bedrijven die aan bovengenoemde criteria. Vidi is genomineerd vanuit de branche ‘Opsporingsfraude’.

Om Vidi te steunen kunnen mensen gratis een sms sturen met: succesfactor (spatie) 3916 naar telefoonnummer 4422.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “TV Success Award: VIDI genomineerd!”

  1. Als er meer fraude wordt opgespoord zal uiteindelijk de premie ook weer lager moeten worden. Goed dat er zulke bedrijven bestaan. Fraudeurs dienen aangepakt te worden!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven