Update Needien: Vier nieuwe nominaties

NEEDE – Stichting Needien heeft zaterdag meerdere sporters en verenigingen overvallen. Het ‘overvalteam’ – onder leiding van Hans Niessink en Karin Langendonk – startte bij Joep Lankwarden. Hij werd in alle vroegte van zijn bed gelicht (9.00 uur). De fanatieke waterpoloër nam de nominatie ‘sporter van het jaar in ontvangst’. Ook Glenn klein Gunnewiek (crosser en survivallaar) werd op zijn werk verrast. De sportman in hart en nieren maakt ook kans op de bronzen ‘Needien’. In de categorie ‘Cultuurprijs van het jaar’ zijn Oranjepop en Historische vereniging Oud Noordijk genomineerd. Hans Niessink ging onder valse voorwensellen naar het Oale Schole. Hans kwam zogenaamd namens het bestuur van de jammarkt. Tot het einde van zijn verhaal hadden de vrijwilligers niks in de gaten. Ze waren totaal verrast (zie video). Volgende week is het overvalteam weer in het veld te vinden. Ze houden het spannend!

Eerdere bericht: Eerste genomineerden ‘Needien’ bekend

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4390]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven