Vally’s Glazen Huis krijgt een Needs tintje

NEEDE – Het was in 2012 een daverend succes: Vally’s Glazen Huis. Er is toen veel geld ingezameld voor 3FM Serious Request. Dit jaar keert het evenement terug, maar wel met een andere opzet. Valentijn ter Braak: ”De actie van 3FM Serious Request gaat ook zonder ons fantastisch en ook de mensen die daarvoor belangstelling hebben steunen die actie ook massaal. Vandaar dat we ons in het vervolg graag willen gaan inzetten voor de Needse gemeenschap. Ook in ons eigen dorp zijn er namelijk genoeg doelen die ondersteuning kunnen gebruiken. Denk aan bejaarden, gehandicapten en de jeugd.”

Welk goede doel dit moet gaan worden is nog niet bekend. Het is namelijk de bedoeling dat Neede zelf de goede doelen gaat aandragen via www.vallys.nl. Van de ingebrachte ideeën wordt een selectie gemaakt en op die selectie kan heel Neede dan gaan stemmen. Het goede doel met de meeste stemmen wordt het doel waarvoor Vally’s Glazen Huis 2014 zich gaat inzetten.

De actie gaat plaatsvinden op vrijdag 4 en zaterdag 5 april 2014 en hierbij zal er 24 uur onafgebroken geld ingezameld worden voor bovengenoemd doel vanuit het Needse Glazen Huis. Om dit Glazen Huis zullen uiteraard ook weer allerlei activiteiten georganiseerd worden om geld in te zamelen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vally’s Glazen Huis krijgt een Needs tintje”

  1. Mijn voorstel voor dit goede doel is: Dat we met het vlearmoesplein iets gaan doen. Dus niet gebruiken als parkeerplaats!!! Wat dit allemaal gekotst heeft. Dus laten we er nou iets mee doen.

  2. Ik zou zeggen: “Verzin een mooie activiteit op het Vlearmoesplein” tijdens Vally’s Glazen Huis 2014″ en haal daarmee een hoop geld op om bij te dragen aan de actie. Twee vliegen in een klap! Goede initiatieven zijn altijd welkom. 🙂

    Ter info:
    – Goede doelen aanleveren kan t/m 22 feb
    – Stemmen op de drie geselecteerde doelen kan vanaf 02 maart t/m 20 maart.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven