Vrouw gewond na aanrijding tegen boom

tn_dsc09091EIBERGEN – Een bestuurster uit Neede is woensdagmiddag 22 januari gewond geraakt op de Stokkersweg in Eibergen. Ze kwam door een nog onbekende oorzaak met haar auto tegen een boom terecht. De auto schoof na de klap door en kwam in een weiland tot stilstand. De politie en brandweer Eibergen werden tegen 13.30 uur gealarmeerd. De vrouw werd uit haar benarde positie bevrijd. Ze is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Winterswijk. De politie deed na het ongeval uitgebreid onderzoek naar de toedracht. Het verkeer had niet veel hinder, één kant van de weg was gewoon vrij voor passerende voertuigen. Politieagenten zorgden ervoor dat alles in goede banen werd geleid. De auto – die total-loss is verklaard – is opgehaald door bergingsbedrijf Iliohan uit Borculo.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4406]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Vrouw gewond na aanrijding tegen boom”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven