Yaël de Raad start kerstboom brengpunt

EIBERGEN – Jeugdigen uit Berkelland maken zich nu al op voor de jaarlijkse kerstboominzameling. Diverse jongeren zijn op pad om bomen te verzamelen. Ze kunnen hiermee een leuk zakcentje bijverdienen. Iedere boom is op woensdag 8 januari 0,50 cent waard. Yaël de Raad (8) heeft een hele slimme manier bedacht om aan kerstbomen te komen. Vanaf zaterdag 4 januari opent ze een kerstboom brengpunt aan de Beltrumseweg 16. Ze heeft een opvallend bord aan de weg geplaatst (zie foto). De jonge ‘onderneemster’ gaat nog een stapje verder. Mensen kunnen ook het adres aanleveren – in de brievenbus – waar de boom opgehaald moet worden. ”Yaël heeft voor de service een betrouwbaar team die haar bijstaat”, lacht moeder Alwine. De kerstbomen kunnen woensdag van 13.00 tot 16.00 uur ingeleverd worden bij de gemeente Berkelland.

Medewerkers van de buitendienst staan dan op diverse inleverpunten klaar om de bomen in ontvangst te nemen. De gemeente betaalt dan direct vijftig cent per boom. De inleverpunten waar je de kerstbomen mag brengen: Eibergen, parkeerplaats CBS Julianaschool en Pickerhal. Borculo, hoek van de Graaf Wichmanstraat – het Elbrink (bij de Zompenloods). Beltrum, Mariaplein.

Geesteren, Kerkplein. Gelselaar, Driessenweg op de parkeerplaats bij de gymzaal. Haarlo, hoek Overbekkingsweg – Scholtenweg (bij de sportvelden). Neede, Fazantweg, Meijersweg bij bibliotheek.

Noordijk, bij de Oale Schole. Rekken, Lindevoort, locatie markt. Rietmolen, bij de kerk en in Ruurlo aan de Zuivelweg.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Yaël de Raad start kerstboom brengpunt”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven