Auto botst tegen boom op Schurinkweg

NEEDE – Op de Schurinkweg is dinsdagavond tegen 21.30 uur een bestuurder gewond geraakt. De man knalde in een flauwe bocht tegen een boom. Het voertuig kwam daarna deels in een sloot terecht. De automobilist is met verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Enschede. Politie Berkelland doet onderzoek naar de precieze oorzaak. Het slachtoffer gaf aan dat hij uit moest wijken voor een ree. De auto werd na het ongeval total-loss verklaard. De man heeft een engeltje op zijn schouder gehad (zie voorkant auto). De auto is afgesleept door Iliohan. Heel wat omstanders vroegen aan NUB waarom er geen brandweer ter plaatse is gekomen. Misschien kan een politieagent of een brandweerman vertellen bij welke ongevallen de spuitgasten wel uitrukken

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4447]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Auto botst tegen boom op Schurinkweg”

 1. Een ree????? Om 21:30 u.????? Hoe hard is hier gereden op deze smalle weg???? Gezien de foto’s behoorlijk hard.

 2. Eindelijk gebeurd daar eens een ongeval. Vind het niet raar. Had al eerder een ongeval verwacht, maar dan hoog zomer, met een fietser. Einde van het Oosterhoutslaantje is het zomers compleet dicht kwa overzicht.

 3. de politie schat de situatie ter plaatse in of er wel brandweer gewenst is of niet, nu was dat blijkbaar niet nodig
  zo simpel is het omstanderssssss

 4. De Brandweer rukt uit bij ongevallen met – mogelijke – beknelling. Waarschijnlijk is deze persoon zelfstandig uit het voertuig gekomen waarna hij 1-1-2 heeft gebeld. De centralist in de meldkamer bepaalt ook aan de hand van de telefonische melding welke hulpdiensten er benodigd zijn.

 5. @ Bernd

  Wat is er vreemd aan dat er om 21.30 uur daar een ree de weg over zou steken? Reeën rusten overdag en gaan vaak vanaf een uur of 17.00 op pad (dat ligt ook een beetje aan het jaargetijde, dus op welk tijdstip het schemerig wordt) om voedsel te zoeken. En dat kan dan de hele nacht doorgaan.

  Overigens steken reeën soms ook overdag de weg over, ik heb het pas nog meegemaakt in de Holterhoek. Bij het Drostlerbos aan de Zwilbroekseweg schoten liefst acht reeën rond 11.15 uur ’s morgens ineens pal voor mijn auto langs. Mogelijk liep er een wandelaar met een hond of zo in dat bos. Daar schrikken die beesten dan van en dan vluchten ze naar een andere plek.

 6. Jaaaaa brandweerkanjers !!. Staan er P2000 genodigden met smart op jullie te wachten (hulpverlenertje hinderen misschien??). BLIJVEN JULLIE THUIS !.

 7. Je kent toch wel hetverschil van te hard rijden of een ree .
  Kijk hoe die auto ligt alsof de boom een flipper was dat
  Ga je niet krijgen door uitwijken

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven