Bakkerij Stroet getroffen door inbraak

NEEDE – In de nacht van zaterdag op zondag heeft bakkerij Marcel Stroet ongewenst bezoek gehad. Er is die nacht ingebroken. Daarbij is een flink geldbedrag buit gemaakt. De inbrekers zijn via het dak binnengekomen. De politie is haastig op zoek naar getuigen. Heeft u zaterdagnacht iets verdachts gehoord of gezien aan de Borculoseweg? Meldt het dan meteen via 0900-8844. ”Er zijn altijd wel wat mensen die vanuit de kroeg naar huis fietsen. ”Ik hoop dat er bruikbare tips bij zitten”, aldus Marcel Stroet.

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Bakkerij Stroet getroffen door inbraak”

 1. Sneu voor deze hardwerkende mensen .dat tuig die dit op hun geweten hebben levenslang opsluiten.trouwens iedereen die wat flikt wat nie door de beugel kan.

 2. Neede is de laatste tijd negatief in de picture ,kijk maar op berkelland nieuws,waar is de politie controle ,ouderen doen de deuren s,middags 17.00 al op slot omdat ze doodsbang zijn,het wordt tijd voor een burgerwacht

 3. Helemaal mee eens Needenaar 1, inderdaad een burgerwacht opzetten lijkt me een goed initiatief.
  Ik doe graag mee.

 4. Wat is er mis met de banken in Neede dan. Tis wel heel erg ouderwets als een ondernemer veel geld in de zaak te laten liggen, er zijn plenty aan middelen om te zorgen dat het geld bij de bank terecht komt, ja zelfs snachts.

 5. Johan welke bank? ABN is al jaren weg. ING en Rabo afgelopen jaar!!! Waar kun je het geld nog storten? Brinks of iets dergelijks kost erg veel geld.

 6. Wat is er mis met de banken in Neede dan. Tis wel heel erg ouderwets als een ondernemer veel geld in de zaak te laten liggen, er zijn plenty aan middelen om te zorgen dat het geld bij de bank terecht komt, ja zelfs snachts.

  Ja wat is er mis met de banken .Gewoon de een na de ander sluit de deuren. Zo dat je steeds moeilijker je geld kwijt kunt.Dit is dus een van de uitwassen van dat de banken hun loket sluiten,

 7. je moet toch gewoon geld in huis kunnen hebben.nog even en hij heeft het zelf in de hand gewerkt.de wereld op zijn kop

 8. De laatste tijd lopen er wel meer ongenodigde gasten rond zowel in neede als borculo lijkt wel een bende die bezig is in borculo is ook al ingebroken op verschillende locatie,s en je ziet geen poltie als je een brief krijgt en je kan aanmelden via burgernet allemaal leuk maar,dan moet de poltie ook toch wel helpen want,alleen kan je dat niet en dan,moet er wel iemand op het buro zijn als je iets verdachts hebt gezien en je er naar toe wilt gaan er is veel werk maar,inbreken is iets heel naars het tast je prive aan en je bent bang als je iemand in je huis hebt gehad en niemand die die,angst wegneemt maar,als er zoveel actieviteit is wordt tijd er een burgerwacht komt zou iemand moeten doen die,een autotje heeft en hele dagen tijd heeft vergoeding voor de diesel en ik zou dat nog wel willen doen dus,hou me aanbevolen als,er nou voor iedere plaats een burgerwacht zou komen met behulp van poltie en andere mede burgers dan komen we een heel eind dacht ik.

 9. wil wel helpen.maar dan wil ik wel de vrije hand en natijd geen gedram van de politie daar is dan ook geen tijd voor heren politie.want meestal worden hier in nederland de daders slachtoffers

 10. Ik lees je angst Johanna,ik hoop dat de politie dit ook leest,,en Piet heeft het over de wereld op zijn kop,maar de wereld is kapot,ik heb het over een burgerwacht gehad,maar het is dweilen met de kraan open als alles naar Nederland/Neede komt

 11. De warme bakker

  Hallo allen
  dank voor de reactie`s even een paar opmerkingen hierover
  Geld kunnen we inderdaad elke dag afstorten tegen betaling in sealbags.Maar we moeten de andere dag wel weer wisselgeld in de kassa`s hebben.En dat geld zou ik dan moeten ophalen in Groenlo aangezien wij al om 7.00 uur open zijn is die bank helaas gesloten. Muntgeld moeten wij al bestellen per 10 rollen en ophalen in Groenlo.Ook voor deze rolletjes kleingeld rekent de bank een bedrag per rol.Dus alle handelingen die je doet afstorten,opnemen enz. zijn betaalde transactie`s dus er zijn steeds meer ondernemers maar ook verenigingen die `t afstorten zoveel mogelijk beperken om de kosten in de hand te houden.
  Wij hebben nu inmiddels een alarmsysteem en videobewaking aangeschaft. Hoge extra kosten omdat een ander niet met zijn handen van andermans eigendom af kan blijven. Erg verdietig dat er mensen zijn die zover weg gezakt zijn. De inspiratie van `t ondernemen gaat er zo wel vanaf.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven