Berkelland heeft kampioenen gehuldigd

BORCULO – De gemeente Berkelland heeft donderdagavond haar kampioenen gehuldigd. Alle Berkellandse ‘sterren’ werden door burgemeester Hein Bloemen en wethouder Han Boer in de schijnwerkers gezet. Lovende woorden, een medaille, bloemen en een leuk presentje, de kampioenen gingen niet met lege handen naar huis. De avond werd opgeluisterd door Frans Miggelbrink. Hij zorgde tijdens de huldiging voor ‘grappen en grollen’. Voor vertrekkende burgemeester Bloemen was dit de laatste huldiging. Voor hem was het dus een bijzondere avond. De plechtigheid vond plaats in het gemeentehuis. Alle kampioenen zijn na afloop gezamenlijk op de foto gezet. Zie hieronder! De medailles werden uitgereikt aan inwoners die Nederlands-, Europees of wereldkampioen zijn geworden in 2013 of een 1e, 2e of 3e plaats behaald op het terrein van sport of cultuur. Klik hier voor alle kanjers!

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4455]

[nggallery id=4456]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven