BOV waarschuwt voor boetes in Borculo

BORCULO – Is de actie opgezet om de gemeente en politie te helpen? Of wil de BOV automobilisten juist waarschuwen voor dure bekeuringen? In ieder geval is de boodschap op de grote waarschuwingsborden duidelijk (zie foto’s). De Borculose Ondernemers Verenging heeft de twee borden geplaatst op de Veemarkt. Ook worden klanten in de winkel op de hoogte gesteld. “We delen affiches uit en spreken mensen persoonlijk aan”, aldus een medewerkster van groentespeciaalzaak Liebrand. De gemeente Berkelland heeft kort geleden aangekondigd dat ze foutparkeren hard gaan aanpakken. Dorpswachten en agenten controleren op foutparkeren op groenstroken, blauwe zone en woon- en winkelerven. Een boete kost al gauw 90,00 euro. Of er al mensen op de bon geslingerd zijn is onbekend.

Deel dit artikel:

10 gedachten over “BOV waarschuwt voor boetes in Borculo”

 1. ja dat wordt dan opletten geblazen,vooral op woensdag
  morgen
  met de markt is dat dan ook niet handig al die auto.s langs de kant,Er is een grote parkeerpklaats aan de pagendijk in Borculo achter Blokker daar kunnen de auto.s vrij parkeren
  maar dan moeten de mensen een eindje lopen .Dat moeten ze in de grote steden ook en dan is het nog wel betaald parkeren.

 2. Eindelijk !

  Altijd dezelfde mensen die géén moeite doen om een P-plaats te zoeken….die kunnen dan ook wel een boete betalen!

 3. @anoniem

  wanneer jij kunt zien dat die witte bus overdag aan de thoomsenweg staat betekend, of je woont er en hebt er last van
  dan weet je waar die bestuurder woonten kunt hem daar over aanspreken
  of je hebt geen werk, in dat laaste geval zou ik me stilhouden en hardwerkende personen niet verlinken of lastig vallen

  mvg roberto

 4. waarom wel in Borculo en niet in Eibergen? Afgelopen zaterdag was het weer raak,auto'”s op plaatsen waar ze niet horen of half buiten de parkeerplek bijna midden op straat. Waar is onze stadswacht op zaterdag?

 5. Moeten ze ook eens eindelijk bonnen gaan uitschrijven en niet alleen langs rijden.
  Ondanks waarschuwingsborden wordt er nog steeds geparkeerd.

 6. Vraag mij steeds vaker af wat gemeente en politie voor hebben met een dergelijke aankondiging. Moeten ze dit aankondigen om zich in te dekken voor het geval iemand tegen de boete in beroep gaat ?. Gaan gemeente en politie eerst kijken of alleen een aankondiging voldoende effect heeft ?. Niet zo lang geleden ook de aankondiging meer controle op snelheid binnen de bebouwde kom, is het daarbij gebleven ?. Kan ik ergens terugvinden hoeveel boetes er naar aanleiding van…. zijn uitgeschreven?. Of is het “gebrek aan aandacht” en hoor/ zie je dergelijke berichten straks ook gewoon tussen de reclameboodschappen.

 7. Ze kunnen dan wel een boete,s uit willen delen nou,dan wil ik weleens zien hoe het blauw opstraat de invalideparkeerplaatsen bewaken want,op de woensdagmarkt zijn er 3 invalide parkeerplaatsen bezet door marktkoop lui bij de hema en voor wijn en co want,als herman buitenhuis met z,n groente waar en planten en plantjes er weer is zijn die voor wijn en co wel bezet door hem handig van de gemeente om,daar niet bij na te denken waar,ze die valide parkeerplaatsen dan neerzetten want,ik ga echt niet helemaal vanaf de grote parkeerplaats lopen en dat,kan ik ook niet dus dan,is de optie parkeren aan de kant van de winkels en ik mag overal staan als ik niet in de weg sta dus,en daarbij die bloemenwinkel is ook een invalide parkeerplaats maar,dat is voor mij nog te ver lopen om bij wijn en co of elders te komen.Dus ik heb geen keus en ik maak er ook wel gebruik van zeker weten.Ik heb een parkeerboekje waar ik mag staan en zelfs aan een doorgetrokken gele streep mag ik staan mits ik me blauweparkeerkaart instel.Dus gemeente berkelland de invalideparkeerplaatsen bij wijn en co en bij de hema die behoren vrij te blijven voor mensen die een invalideparkeerkaart hebben en niet,voor de kippenboer en voor ene bloemenstent.

 8. Er zijn mensen die hebben hele wereld die,trekken zich nergens iets van aan wat parkeerbeleid betreft om,dan een opmerking te maken ze parkeren toch nog mooi laten doen vroeg of laat worden ze gepakt en krijgen ze een hoge boete en dan,moet je ze horen klagen tja,eigen schuld dikke bult geen medelijden mee.Als ze op een invalideparkeerplaats staan en ik kom er aan met me autotje bel ik wel met politie wat ik ook mag ik,vind zoiets niet zielig want,ik heb toestemming om er te staan als ze op mijn plekje staan heel simpel als,ze dan boos worden is niet mijn probleem liefst parkeren ze allemaal voor de deur van een winkel zijn te lui om te lopen.

 9. Jammer dat mindervalide mensen zich meteen voelen aangesproken,Reactie is ook niet bedoeld voor mindervalide mensen maar voor mensen welke nog goed ter been zijn maar niet willen lopen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven