Eibergse zussen schitteren in clip Gordon

EIBERGEN – Danseressen Charlaine (28) en Cherielle (24) Dollekamp uit Eibergen schitteren binnenkort in de nieuwe clip van Gordon. De zanger heeft vrijdag 21 februari in Amsterdam zijn videoclip ‘Ik Lach’ opgenomen. De opnames werden gemaakt op de Dam (zie video Frank Buis). ”We hebben wel eens eerder opgetreden in clips, maar niet voor de meest bekende Nederlanders”, zegt Cherielle Dollekamp. De zussen vonden het een geweldige ervaring. Het is niet voor het eerst dat ze optreden met Gordon. Ze waren kort geleden ook te zien tijdens het benefietgala van Gorden en Gerard Joling. Charlaine en Cherielle leren de kunsten van binnen- en buitenlandse choreografen. Binnenkort is de nieuwe clip te bewonderen. Hierboven een voorproefje!

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Eibergse zussen schitteren in clip Gordon”

  1. Als ze in Eibergen wonen, ook al zou het sinds slechts een week zijn, dan zijn het dus Eibergsen. Doet er verder trouwens ook niet toe. 😉

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven