GB haalt eerste verkiezingspamflet weg

BORCULO – Partij Gemeentebelangen Berkelland heeft vandaag besloten om haar eerste verkiezingspamflet te verwijderen van het verkiezingsbord aan de Spoorstraat. Dit naar aanleiding van de melding dat het plakken van dit pamflet in strijd is met de APV (raadsbesluit 17 mei 2011). ”Wij willen ons als politieke partij houden aan de plaatselijke verordeningen”, aldus Anjo Bosman. OBL deed zondag het tegenovergestelde. Ze gingen fanatiek plakken in Berkelland. Volgens de gemeente is de regel in de APV bedoeld voor de wildgroei van borden in het buitengebied. Op officiële verkiezingsborden mag gewoon geplakt worden.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “GB haalt eerste verkiezingspamflet weg”

  1. Zo hoort het , want als raadsleden zich niet houden aan APV dan hoeft geen 1 inwoners van gemeente berkelland zich ook niet te houden aan APV.

    Dat OBL dit bewust niet doet , daar staat niemand meer van op te kijken. Immers ze hebben toch schijt aan de wet.

  2. Van het bericht van Jelger snap ik niks. OBL doet dit bewust niet? Juist het tegenovergestelde, lijkt me.

    Bovendien, geen enkele inwoner hoeft zich dan NIET te houden aan de APV als de raadsfracties dat niet doen? Een dubbele ontkenning, dus nu staat er dat men zich juist wel moet houden aan de APV, zelfs als de raadsfracties dat niet doen. Ook een vreemde zin.

    En van het bericht van NieuwsUitBerkelland snap ik ook niks. Eerst gaat het over de partij Gemeentebelangen Berkelland en even later over Ondernemend Berkelland. Alsof dat één dezelfde partij is …

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven