Judith Heming nieuwe ‘baas’ Holterhoek

HOLTERHOEK – Zaterdagavond (22 februari) was het weer zover. Om 20.11 uur barste het carnavalsfeest van de Holtkleuvers in de Holterhoek bij café Grenszicht weer los. De avond werd zoals gebruikelijk geopend door de president van de Holterhoek, Theo Huls.  Er werd afscheid genomen van het prinsenpaar 2013 Wilfried Holtkamp en Wilfried Oude Lenferink en de raad van Elf werd voorgesteld. Daarna vond de onthulling plaats van de nieuwe hoogheden Prinses Judith Heming en haar Adjudante Jill Heming. Door middel van het programma Holland got talent, waarin zij als beste talenten uit de bus kwamen, konden zij uiteindelijk de steek bemachtigen. De Holterhoek wordt in 2014 geregeerd door de zussen. 

Na de proclamatie en de optredens uit eigen gelederen was er gelegenheid om Prinses Judith en haar Adjudante Jill te feliciteren. Vervolgens ging het feest tot in de late uurtjes verder onder begeleiding van de muziek van DJ Robert.

Het was wederom een gezellige en geslaagde carnavalsavond.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Judith Heming nieuwe ‘baas’ Holterhoek”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven