OBL: Wie vernielt de verkiezingsposters?

RUURLO/HAARLO – Zijn het boze kiezers?, moeten we andere politieke partijen de schuld geven?, of is het gewoon een kwajongensstreek? Op diverse plekken in Berkelland zijn verkiezingsposters vernield. Ze zijn van de borden afgescheurd en liggen op de grond. OBL en CDA hebben afgelopen zondag meerdere meldingen ontvangen. Vooral in Ruurlo en Haarlo moeten de plakkers weer opnieuw beginnen. Gerard Hilhorst (CDA): Op meerdere plaatsen hangen al weinig posters meer. Onder andere in Haarlo. Ook in andere kernen zijn posters verdwenen.” OBL heeft zondagavond in Ruurlo de ‘schade’ hersteld (zie video). Fractievoorzitter Erik Roosenboom ging poolshoogte nemen. “Ik begin er kriebels van te krijgen. We zijn klaar met de vernielers.” In Haarlo kwam hij een boze inwoonster tegen. Ze reageerde verbaasd. ”Dit doen ze toch niet in Haarlo?”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4479]

Deel dit artikel:

6 gedachten over “OBL: Wie vernielt de verkiezingsposters?”

  1. Groot gelijk, weg met die horizonvervuiling. Ook andere ongeoorloofde reclame zoals op stroomhuisjes en in weilanden moet eens aangepakt worden.

    Anti plak.

  2. dan houden ze toch werk inplaats van hele dagen koffie drinken en weer nieuwe regeltjes bedenken waar,weer de chronische zieken en gehandicapten de dupe worden.Schandalig je 60 euro moet betalen een drempel bedrag zeggen ze dan maar,ook de partner wil hij mee moet 60 euro betalen schande vind ik dat 60 euro voor zowel gehandicapte als de echtgenoot is redelijk maar,twee keer innen en je moet wel als je afhankelijk bent van je partner om,begeleid te worden in de taxi en dan hebben ze bijzonder bijstand maar,daar komen we net niet voor in aanmerking dat,wordt aankomende maand niet uitgaan moet,toch weer ergnes vandaan komen of we niet genoeg kosten hebben want,je beht gehandicapt en dan,is er genoeg wat je belast aan onkosten.

  3. posters plakken houd ze wel bezig he je moet er toch iets voor over hebben wil je stemmen krijgen hahahaahah.
    Een goed lesje de koffie blijft toch wel bruin als je van gedane arbeid terug komt wordt elk uur nieuw gezet.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven