Oude Hilbert verkozen tot leukste bakker

EIBERGEN – Vanaf november kon het publiek stemmen op de leukste bakker per gemeente. In gemeente Berkelland ging het tussen Bakkerij Stroet uit Neede en ambachtsbakker Oude Hilbert uit Eibergen. Deze laatste pakte met overtuiging de winst: 191 tegen 98 stemmen. Iedere bakker is uniek. Maar welke bakker is de allerleukste van Berkelland? Iedereen mocht tijdens de Verkiezing van de Leukste Bakker een stem uitbrengen via www.leukstebakker.nl. Zo kregen klanten de mogelijkheid om hun waardering over hun favoriete bakker uit te spreken, maakten zij kans op leuke prijzen en ging er met elke stem een bedrag naar Bakers Against Cancer. Ook konden klanten hun bakker beoordelen op zaken als originaliteit van het aanbod, service, prijs-/kwaliteitverhouding en persoonlijke benadering.

Met name met enkele leuke acties in de winkel en op Facebook acties wist Ambachtsbakker Oude Hilbert uiteindelijk de meeste stemmen te vergaren. De winnaar gaat nu door naar de finaleronde, waarin wordt gestreden om de titel Leukste Bakker van Nederland. Op 23 maart 2013 wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt tijdens de vakbeurs  Bakkersvak in Rosmalen.

Om de winst te vieren heeft Ambachtsbakker Oude Hilbert een leuke actie, geldig t/m 9 februari 2014: Op elke internet bestelling (www.ambachtsbakker.nl/ ) ontvangt iedereen 10% korting en in de winkel ligt vervolgens een leuke attentie klaar.

De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met vakbeurs Bakkersvak, Bakkers in Bedrijf en Ondernemers United. Maatschappelijk partner van de verkiezing is Bakers Against Cancer en de organisatie is in handen van Vote Company.

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Oude Hilbert verkozen tot leukste bakker”

 1. Halve informatie redactie nieuws uit berkelland!!
  Stroet heeft hoger rapport cijfers, dus ook door naar de volgende ronde…

  Dit is de eindstand van de Gemeenteronde van 1 februari 2014. Er zijn 2 ranglijsten:

  1. gebaseerd op het aantal stemmen

  2. gebaseerd op het gemiddelde rapportcijfer

  In iedere gemeente zijn er 2 winnaars: de bakker met de meeste stemmen en de bakker met de hoogste waarderingcijfers (dit kan natuurlijk ook dezelfde bakker zijn!). Er zijn wel minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de Finaleronde. In die ronde wordt gestreden om de titel Leukste Bakker van de provincie en heel Nederland.

  De bakker(s) waar een smiley achter is geplaatst, is als gemeentewinnaar door naar de Finaleronde.

  Terug naar het overzicht van gemeentes

  #

  Naam

  Cijfer

  Aantal stemmen

  1. Ambachtsbakker Oude Hilbert 9,16 191
  2. Bakkerij Stroet 9,38 98

  #

  Naam

  Cijfer

  Aantal stemmen

  1. Bakkerij Stroet 9,38 98
  2. Ambachtsbakker Oude Hilbert 9,16 191

 2. @robert wat maak je nou toch druk om een paar cijfertjes. Ik kom in ieder geval bij geen van beiden!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven