Persoon overleden na ongeval in Neede

NEEDE – Donderdag heeft er op de Diepenheimseweg in Neede een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen. De bijrijder van de auto, een 77-jarige man uit Neede, is hierbij overleden.

Rond 20.00 uur draaide de vrachtwagenchauffeur vanaf een terrein aan de Diepenheimseweg, de straat op. De 75-jarige automobiliste uit Neede, komend vanuit de richting Neede, heeft vermoedelijk de vrachtwagen niet gezien, met het ernstige ongeval tot gevolg. De vrachtwagenchauffeur bleef bij het ongeval ongedeerd, de twee inzittende van de auto liepen ernstig letsel op.

Een traumahelikopter heeft ter plaatse eerste hulp verleend waarna de vrouw per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleed de man ter plaatse aan zijn verwondingen. De familie is door de politie in kennis gesteld.

Het verkeersongevallenteam van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4454]

Foto’s GinoPress:
[nggallery id=4453]

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Persoon overleden na ongeval in Neede”

  1. Sterkte voor alle betrokkene, hoop voor de andere, dat het ook hoopvol is. Dem die rot diepenheimseweg ook. Laat de gemeente er eindelijk wat eens aan gaan doen, tis zo donker daar!!! Dit is niet de eerste en zeker niet de laatste.

  2. Maarten inzoomen gehoord? Zelfs ik kan met mijn 3 pix inzoomen!!! Ken de situatie en je weet dat je meteen in een weiland terecht kunt

    (btw NUB hoe staat het met camera op fietspad)

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven