Politie Berkelland ingezet na schietpartij

EIBERGEN – Politie Berkelland heeft maandagmiddag een tijdje gezocht naar voortvluchtige inbrekers. Bij het Danspaleis en andere plekken langs de N18 stonden agenten in kogelvrije vesten. De inbrekers (man en vrouw) werden ’s middags overlopen op camping Ostana in Enschede. Een bewoner van de camping – die het zag gebeuren – werd beschoten en raakte gewond. De politie heeft meteen opgeschaald en korpsen uit de regio opgeroepen om uit te kijken naar de daders.  De verdachten rijden in zwarte Daihatsu Cuore met kenteken 47-JKG-4. Volgens wijkagent Geertjan Sloots zijn de inbrekers zeer gevaarlijk. ”Niet benaderen, meteen 112 bellen.” Tot op heden zijn de personen nog niet aangetroffen.

Deel dit artikel:

7 gedachten over “Politie Berkelland ingezet na schietpartij”

  1. Echt waar Jeroen? Hoor er nog niets over op het nieuws, wel dat ze voortvluchtig zijn… Hoop dat je gelijk hebt!

  2. Correctie. een regionale krant (ik zal de naam niet noemen) had het bericht van de arrestatie vanmiddag – in elk geval korte tijd – op haar site staan. Nu lees ik in De Twentsche Courant Tubantia dat het duo vanavond in Enschede een man korte tijd heeft gegijzeld en nu naar Duitsland is gevlucht.

  3. Jeroen je kunt me veel wijs maken, maar heb alles gevolgd en via andere site ook. Je gaat me niet vertellen, dat er ergens stond dat ze gearresteerd waren. Aangezien de politie site continu info gaf en radio Oost constant de info gaf, ga jij mij niet vertellen dat iemand daadwerkelijk info over arrestatie heeft gegeven.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven