Rekkenseweg: Voertuig vliegt uit bocht

REKKEN – Een bestuurder en een inzittende van een personenauto hebben donderdagavond 13 februari een engeltje op hun schouder gehad. Ze kwamen met de schrik vrij na een flinke (eenzijdige) aanrijding. Het ongeval gebeurde tegen 22.15 uur op de Rekkenseweg in Rekken. In een flauwe bocht (ter hoogte van de Koordesweg) verloor de automobilist uit Eibergen de macht over het stuur. De auto raakte in de slip en knalde achterwaarts tegen een boom. ”Ze mogen van geluk spreken dat ze niet met de voorkant tegen de boom zijn geknald. Kijk maar hoever de boom in het voertuig zit”, meldt een agent. Voor de zekerheid zijn beide personen onderzocht door ambulancepersoneel. Ze hebben geen verwondingen opgelopen. De auto is door Iliohan afgesleept.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4474]

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Rekkenseweg: Voertuig vliegt uit bocht”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven