Ronny Bokdam opent een bloemenzaak

NEEDE – In Neede opent binnenkort een nieuwe bloemenzaak. Ondernemer Ronny Bokdam is op dit moment druk aan het verbouwen aan de Borculoseweg. ”De bloemenwinkel komt bij mij in de zaak. Ik noem het een shop in shop. De ruimte wordt apart afgetimmerd en krijgt een eigen ingang.” Ronny gaat de zaak niet zelf runnen. Zijn vriendin wordt het gezicht van bloemenwinkel ‘Bloom’. ”Natuurlijk met hulp van diverse personeelsleden. Op dit moment ben ik op zoek naar ervaren bloembindsters. Er komen al wat sollicitaties binnen.” Ronny Bokdam hoopt dat hij de zaak voor Moederdag kan openen. “Misschien wel voor pasen”, grapt Bokdam. De antiekwinkel blijft gewoon bestaan. “Daar blijf ik me ook voor de volle honderd procent voor inzetten.”

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Ronny Bokdam opent een bloemenzaak”

 1. of dat wel zo’n goed idee is:

  Al dat vocht van die bloemen bij dat mooie antiek.

  Heb diverse bloemenzaken gezien die ontmanteld werden………… brrrrrrrrrr, Jammer van je spullen maar………bezint eer ge begint !!

  Succes……………

 2. in Hengelo overijssel zit al jaren een antiekzaak en bloemen winkel onder 1 dak
  Ziet er decoratief heel mooi uit en wij komen er regelmatig
  Zijn erg benieuwd naar deze winkel in Neede
  Fam Bosman Eibergen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven