’t Spilbroek vervult bijzondere zwemwens

NEEDE – Zwembad ’t Spilbroek heeft zondagmiddag een bijzondere zwemwens in vervulling laten gaan. Brent Bemthuis (6) – die de winnaar was van de ‘kerstwensactie’ – had de wens ingediend bij het Needse zwembad. Hij wilde zijn nichtje Sanne, die een meervoudig complex handicap heeft, in de watten leggen. “Sanne kan normaal niet naar het zwembad omdat er teveel mensen zijn. Ze reageert op alles om haar heen. Ze krijgt dan teveel prikkels”, zegt moeders. Joyce van Eyck (manager Spilbroek) bedacht zich geen moment en nodigde Sanne na sluitingstijd uit. ”Nu is het bad helemaal voor haar alleen en kan ze rustig zwemmen.” En dat deed ze ook. Je zag aan haar ogen en glimlach dat ze genoot! Maar ook haar ouders vonden het geweldig. Dit is voor het eerst dat het ’t Spilbroek zo’n wens in vervulling laat gaan.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4437]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “’t Spilbroek vervult bijzondere zwemwens”

  1. Wat fijn voor Sanne dat zoiets kan.
    Spilbroek geweldig dat jullie hier aan gingen mee werken.

  2. Dit is een keer een positieve reactie over het spilbroek. Zo kan het ook. Geweldig voor dit kindje.

  3. Kippenvelmoment…!! Prachtig dat dit mogelijk is gemaakt.!! Chapeau spilbroek en Brent…!! En dit kan allemaal in Neede,!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven