Twee vrouwen opgepakt na babbeltruc

BORCULO – De politie heeft op woensdagmiddag 19 februari twee vrouwen uit Lelystad aangehouden. Zij hadden zich met een smoesje bij een vrouw aan de Burgemeester van Weliestraat in Borculo naar binnen gepraat en daarbij sieraden buit gemaakt. De vrouw kreeg omstreeks 13.30 uur een vrouw aan de deur die zich in gebrekkig Nederlands naar binnen praatte. Er zou iets met de waterleiding zijn en de bewoonster vergat vervolgens de voordeur dicht te doen.

De vrouw bleef zich opdringerig opstellen en rende op een gegeven moment weg. Gezien werd dat zij met nog een vrouw in een auto stapte. Toen zij weg was, bleek de slaapkamer doorzocht en miste de bewoonster enkele sieraden. Gelukkig had men een deel van het kenteken genoteerd en werd de politie gebeld.

De gegevens van de auto en het signalement van de vrouwen werden aan de surveillance-eenheden doorgegeven. Op een gegeven moment werd de auto onder Zutphen gesignaleerd en tot stoppen gedwongen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Twee vrouwen opgepakt na babbeltruc”

  1. Een pluim voor de politie,wat een laffe daad,laat dit een les zijn voor de ouderen als ze dit lezen en als mensen in gebrekkig nederlands bij je aan de deur komen zeuren,het is dat de ouderen niet allemaal een mobiel hebben ,maar zet dit soort mensen anders gelijk op de foto.

  2. Inderdaad een pluim voor de politie, echter lopen de vlotte babelaars na een paar uur al weer buiten door het kromme rechtssysteem.
    Het blijft dweilen met de kraan open.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven