Verkiezingscampagne officieel afgetrapt!

BORCULO – De politieke partijen van Berkelland hebben zaterdag 1 februari gezamenlijk de verkiezingscampagne afgetrapt. Er werd een speciaal persmoment ingelast. Elke partij mocht zijn poster presenteren en hem op het verkiezingsbord bij de Action in Borculo plakken (zie video). Er waren raadsleden die extra in de picture stonden. De heren van Ondernemend Berkelland (Erik Roosenboom en Bennie Morsink) kwamen met een elektrische tweewieler naar de ‘plakmiddag’ (dit was een steek onder water richting Dinant Rohaan). Patricia Hoytink-Roubos en Jaap Jonk hadden een CDA-caravan meegenomen. Maar GroenLinks trok helemaal de aandacht. De poster paste niet meer op het bord (zie foto). Stefan Nijhuis moest de hoek om! (GroeLink…). Ondanks het slechte weer was het een gezellige middag.

 

Foto’s Truus Stotteler:

[nggallery id=4431]

Deel dit artikel:

9 gedachten over “Verkiezingscampagne officieel afgetrapt!”

 1. waar moet je nu in vredesnaam op stemmen.het is allemaal list en bedrog.bah politiek.normaal kijken ze je niet aan en nu hebben ze je weer nodig

 2. als je het niet weet stem je op de kleinste partij , bij niet stemmen gaat je stem naar de grootste partij.

 3. Jaren geleden al gestopt met stemmen want er is geen enkele partij waar ik mij het mee kan vinden.

  God voor ieder en ieder voor zich zelf. Pfffffffff wat een wereld.

 4. Ik las in de tubantia een stukje over handhaven
  want ze mogen de borden nog niet beplakken
  nou Hans Pelle grijp je kans en kaart dit aan bij de gemeente
  Maar zal wel niet gebeuren want jullie partij houden zelf ook niet aan de regels

 5. Als je niet gaat stemmen moet je ook geen commentaar leveren!!!!!!!!!!!!! Stem altijd, dan op de partij die het meest bij je past. Maar dat is in Berkelland wel heel moeilijk. Mooi gemeentehuis, ruimte over, maar we bezuinigen op sport, op WMO en noem maar op. Dat kan echt niet meer. Dus ben benieuwd wat ze ons nu beloven.

 6. quote: Als je niet gaat stemmen moet je ook geen commentaar leveren!!!!!!!!!!!!! Stem altijd.

  Dus Jos gaat altijd stemmen op volksverlakkers.

  Ik stem ook al een paar jaar niet meer, want ze liegen bij de politiek over alles wat los en vast zit, en lullen alles wat krom is recht.

  wie stemt stemt toe. (denk daar maar eens over na)

 7. Dag Toon,

  Ik ben bereikbaar op 06-10726383. Verder hebben we al aangegeven, dat we “de handhaving” afwachten. Ook is formeel nog niet bekend of dit onderdeel plakken illegaal is gebeurt. Mocht dat wel zo zijn, dan ondernemen we actie.

  Met vriendelijke groet, Hans Pelle

 8. Kep de pictures es bekeken EN EG WAAR dit soort lui maakt ons arm, ongelukkig en wanhopig, ALLEMAAL types die vroeger op de lagere school gepest werden!!!!!, maar dit zal onze roy wel niet durven te plaatsen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven