Vernieling en bedreiging op het Busplein

NEEDE – Politie Berkelland heeft op zaterdagavond 8 februari een inwoner uit Neede aangehouden na vernieling en bedreiging. De man ging door het lint op het Busplein. Hij sloeg de ruiten van een bushokje aan diggelen (zie foto’s) en bedreigde daarna een persoon met een mes. De aanleiding van de dader is op dit moment onbekend. De alarmcentrale kreeg de melding snel binnen. Agenten haasten zich richting het busstation en hebben de Needenaar aangehouden en overgebracht naar arrestantencomplex in Doetinchem. Hij wordt vastgehouden voor verhoor. Het slachtoffer bleef gelukkig ongedeerd. Zondagmorgen wordt het glas rondom de Abri opgeruimd en de schade opgenomen. De kosten worden verhaald op de vandaal.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4457]

Deel dit artikel:

12 gedachten over “Vernieling en bedreiging op het Busplein”

  1. Op stap gaan met een mes…Echt zielig!

    Iemand er nog mee bedreigen ook daar mag van mij gerust celstraf op staan en niet weer zo’n flauwe schikking.

    Ik denk dat de boete als je fout geparkeerd staat op een invalidenparkeerplaats hoger is(€370) dan dat deze dader krijgt.

  2. Het is wat in Neede de laatste tijd. Als ze niet aan het knokken/ mishandelen van mensen zijn. Dan wel met inbrekerswerktuig onderweg of in de vrije handel van schoenen. Hoe komt een net dorp in de media.

  3. s dat is wel een hele rare opmerking, de jeugd mag heel veel als ze zich maar gedragen en met hun vingers van anderen en andermans spullen afblijven!!!

  4. Tof dat mensen Marcel terug willen. Als ex hangjong uit Neede kan ik beamen dat die man zeer goed met de jeugd was. Pakte het ook beter aan. In plaats van heel autoritair te zijn, maakte die een praatje met je. Durfde wel naar de jongeren toe te stappen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven