VVD zet Facebook-fan (76) in zonnetje!

EIBERGEN – VVD Berkelland is erg actief op FaceBook en verwelkomde vandaag (18 februari) de 100e FaceBook vriend, Johan Boeijink uit Eibergen. Een belangrijke stap voor de partij, die deze campagne zo goed als 80 procent inzet op internet. De heer Boeijink uit Eibergen is met zijn 76 jaar niet alleen de 100e vriend, ook is hij momenteel de oudste. Als dank voor zijn ‘like’ ontvangt hij een bloemetje van de afdeling. ”Eerst wilde ik er niet aan, zo’n tablet”, zegt Boeijink. Toen zijn kinderen hem er toch een voor zijn verjaardag schonken, ging hij op verkenning en ontdekte de voordelen. ”Contact met familie in het westen is zo heel makkelijk. En natuurlijk volg ik alle politiek, zowel landelijk als regionaal.”

Voor de VVD is Facebook een belangrijke factor geworden om zowel mensen te informeren, als om meingen van de burgers te peilen. ”We hadden wel gehoopt op 100 likes voor de verkiezingen, maar dat het zó snel ging, kwam voor ons als een verassing,” aldus Kevin Hauser, lid van de campagnecommissie.

”Met dit gebaar willen we laten zien dat de likes erg waarderen. Als we de 200 aantikken, verloten we een nog nader te bepalen cadeau onder onze likers.”

Deel dit artikel:

3 gedachten over “VVD zet Facebook-fan (76) in zonnetje!”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven