Wendy Vrielink schrijft eerste kinderboek

NEEDE – Wendy Vrielink uit Neede heeft haar eerste kinderboek geschreven. De titel van het boek is: Elronia-Het verborgen eiland. ”Dit boek heb ik eigenlijk geschreven omdat mijn dochter Indy bij de musicalgroep Jong-Cluster in Neede zat en ze weer opzoek gingen naar een nieuwe musical productie. Ik had wel een leuk idee en besloot dit op papier te gaan zetten. Uiteindelijk is er toen voor een ander bestaand stuk gekozen.”

Wendy: ”Toen kwam mijn verhaal voor een hele tijd in de kast te liggen maar mijn vriendinnen lieten het er niet bij zitten, vonden dat ik er wat mee moest gaan doen. Maar je denkt toch altijd wie wil mijn boek nu lezen? Dus in oktober 2013 de stoute schoenen maar aangetrokken en de United p.c. uitgeverij benaderd. Deze hebben mijn manuscript beoordeeld en aangeboden mijn boek uit te brengen.  Dat heeft natuurlijk nog wel heel wat voeten in aarde voor dat het boek dan uiteindelijk klaar is. Maar eindelijk is het dan zover mijn boek is uit.”

Het boek Elronia is momenteel verkrijgbaar bij: www.vanstockum.nl. Binnenkort ook te koop bij Bol.com.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Wendy Vrielink schrijft eerste kinderboek”

  1. Wendy,
    Super hoor!! Proficiat.
    Zo zie je maar weer de aanhouder wint.
    Ik heb je boek besteld, ga het zeker lezen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven