Winkeldief op straat in boeien geslagen!

EIBERGEN – Zondagmiddag (9 februari) heeft de politie een winkeldief aangehouden in de Grotestraat. De man had kort daarvoor – samen met nog een andere dader – een diefstal gepleegd bij de Jumbo in Eibergen. Winkelpersoon van de supermarkt betrapte het duo. De daders gingen op de vlucht en renden naar buiten. Er volgde een korte achtervolging. Één van de knapen werd op de hoek Brink/Grotestraat naar de grond gewerkt. Hij verzette zich hevig. Omstanders gingen bovenop de man liggen. De politie werd daarna gealarmeerd. Agenten hebben de persoon tegen 16.00 uur in de boeien geslagen en meegenomen naar het politiebureau. De andere winkeldief is op dit moment nog voortvluchtig. Politieagenten zijn in Eibergen aan het zoeken. Er is geen Burgernet actie opgestart. De man droeg in ieder geval een pet.

 

Deel dit artikel:

14 gedachten over “Winkeldief op straat in boeien geslagen!”

 1. Gelukkig zijn er “op de boer” nog wel omstanders die dit niet acceptabel vinden en ook helpen !!! LOF !!!!

 2. Agenten hebben de dader overmeesterd ????????

  het waren burgers die de dader overmeesterde
  pluimpje voor deze burgers die verdienen een bloemetje

 3. GVD wat was roy nijman weer snel. altijd knap hoe hij aan zijn nieuws komt. zit hij toevallig elke keer bij de politie in de auto, moet haast wel

 4. @PL: Nee, ik zit niet bij de politie in de auto. Oplettende tipgevers voorzien ons van nieuws. Ogen en oren open. Ook zijn onze nieuwsjagers vaak op straat te vinden. We hebben geen dure gebouwen en redactielokalen.

 5. PL Misschien zet Roy het allemaal wel in scene :D.

  Goed werk van alle omstanders en Jeroen top!!!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven