Auto vliegt uit de bocht aan Trao-Stege

NEEDE – Zaterdagavond 22 maart tegen 22.45 uur is er aan de Trao-Stege een auto uit de bocht gevlogen. Een boom en de auto van de bestuurder raakte beschadigd. Bomenexpert Nando Bomers: ”Nou die boom kan wel op de lijst van te kappen bomen. Niet meer te redden deze. Spreek uit vakkennis.” Het is niet bekend of de persoon zich gemeld heeft bij politie of gemeente. Buurtbewoners klagen al een lange tijd over hardrijders in de straat. Vooral in de Oudestraat worden hoge snelheden gehaald. Dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat bovenstaande bestuurder te hard heeft gereden. NUB is benieuwd waar de politie nog meer moet controleren op snelheid. Ook willen we weten of ze na klachten in actie komen!

[nggallery id=4556]

Deel dit artikel:

13 gedachten over “Auto vliegt uit de bocht aan Trao-Stege”

 1. Hardrijders in de oudestraat.?? Kijk eens in de Nieuwstraat.. Men mag van geluk spreken dat daar nog nooit ongelukken zijn gebeurt met bijvoorbeeld kleine kinderen die zo ineens uit een paadje komen rennen.. De buurt heeft al meerdere malen bij de politie geklaagd en ze zouden gaan controleren, maar er is nog nooit iets van gekomen.. Nu maar hopen dat wanneer de straat klaar is met de ‘nieuwe’ indeling het een beetje veiliger wordt..

 2. Die boom red het echt wel.. Ik ken geen Nando bomers maar dit lijkt wel verkapte reclame. Het woordje vakkennis mag je pas gebruiken als je minimaal 20 jaar in het vak zit..

 3. Niet alleen daar, kwestie van tijd dat er op de Borculose(winkel)weg iets gruwelijk mis gaat….. Waarom geen éénrichtingverkeer van het Hemelmanplantsoen tot na het winkelgedeelte? De Wheemerstraat is rond het beginnen en uitgaan van de scholen ook een crime, ook daar lost éénrichtingverkeer veel op…..

 4. Ze moeten auto,s weren uit het winkelgebied.
  Alleen auto,s van mensen die slecht ter been zijn toelaten.
  Als fietser kun je soms geen kant.
  Er is parkeerruimte genoeg bij de em-te en de lidl.

 5. Nou Nando volgens mij is her de wens van je gedachten maar dat boompje gaat het wel redden bij ons staat ook zo’n gevalletje en die doet het prima, maar ja expert word je door jarenlange werk ervaring en dat ben je niet met net je diploma opzak.

 6. Sinds de knip uit de straat verdwenen is wordt er weer steeds harder gereden. Nu een boom, binnenkort een kind of………………….

 7. nou Wouter , jij hebt er al helemaal geen veratand van.Een blinde kan nog zien dat de boom niet te redden is.Snel eruit en een fors exemplaar erin. Henk 50 jaar ervaring.

 8. Wel zo netjes even melding te maken van elke schade. Maar sinds de schade aan een boom is te “bepalen” en vooral te verhalen lijkt elke Berkellandse boom met het kleinste schrammetje al op voorhand niet meer te redden.

 9. Er wordt bijna overal te hard gereden.
  De Dumasweg, Hofte en de Borculoseweg vanaf de Cr School worden tegenwoordig gebruikt als racebaan.

  Dat gaat binnenkort mis, ze scheuen met ruim 100 richting noordijk.

  politie en gemeente doen niets.
  Diverse malen gebeld maar het helpt geen zak.

 10. Hallo,

  Nu vormt deze boom nog geen gevaar maar waneer de conditie en vitaliteit slecht is( wat ik denk gezien de standplaats) kan er de boom afsterven waneer er schimmels of een ziekte in komt, en mensen met boom technische kennis weten waneer de bast en het cambium beschadigt is er heel makkelijk een ziekte of schimmel in kan komen! Wat wel meespeelt is dat dit geen grote boom is en dus waarscheinlijk niet gevaarlijk gaat worden!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven