Auto’s botsen in scherpe bocht aan de Es

NEEDE – Maandagmorgen tegen 07.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Es in Neede. Twee voertuigen kwamen in de bocht Es met de Koolmeesstraat met elkaar in botsing. Volgens de politie had één van de bestuurders de bocht iets te ruim genomen. Er vielen geen gewonden. Wel was er flink wat schade aan de voertuigen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4560]

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Auto’s botsen in scherpe bocht aan de Es”

  1. Om 11:45 was het weer raak, nu bij het kruispunt van de es met de borculoseweg….

  2. Ik snap ook niet waarom mensen een blinde bocht afsnijden, je hebt toch geleerd uiterst rechts rijden! Als je de binnenbocht hebt rijd je automatisch uiterst rechts, alleen de mensen die dan de buitenbocht hebben hebben daar wel eens problemen mee. Zelf vaak genoeg meegemaakt dat ze compleet om mijn weghelft reden, vaak ouderen en vrouwen. En dan moeten ze ineens corrigeren en kijken ze je aan van wat doe je nu?? Terwijl ze gewoon zelf fout zijn..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven