Bakker Marcel Stroet start zelfbakwinkel

20140321_120241NEEDE – Bakkerij Stroet opent aanstaande dinsdag een nieuwe zelfbakwinkel. De zaak is te vinden naast de bestaande bakkerij aan de Borculoseweg (in de Bakstudio). Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting en aankleding. Marcel Stroet: ”Het wordt een heerlijke bakwinkel speciaal voor de veeleisende thuisbakkers, die met niets minder dan het beste willen werken. Wij hebben dan ook de grondstoffen en gereedschappen waarmee onze bakkers ook werken. Door eigen inkoop en verpakken kunnen wij u die vervolgens tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.” De naam is ook al bekend; Heel Neeeeederland Bakt! Openingstijden, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 9.30  tot 13.00 uur. Andere tijden op afspraak. De bakwinkel is te vinden aan de Borculoseweg 16.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4550]

 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Bakker Marcel Stroet start zelfbakwinkel”

  1. als dat maar gaat lukken.ik wens de heren wel heelveel succes ,ze proberen het toch maar.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven