Brandweer op zoek naar nieuwe mensen

EIBERGEN – Werken bij de vrijwillige brandweer? Dat is hulp verlenen, spanning, actie, een opleiding tot brandweerman of vrouw, een vergoeding, werken in hecht teamverband, goede sociale contacten, kortom: een zinvolle bijdrage aan de samenleving.

De brandweer is op zoek naar nieuwe talenten (v/m) die het korps in Eibergen komen versterken. Zij zoeken doorzetters van 18 jaar en ouder, die sportief zijn aangelegd en houden van een uitdaging. Het is een voordeel als u in Eibergen werkt of op een andere manier overdag regelmatig beschikbaar kunt zijn voor oproepen. De brandweer vervult een belangrijke taak in de hulpverlening. Naast het bestrijden van branden bieden zij hulp bij ongevallen en vele andere situaties waarin mens of dier in nood verkeert.

Wil jij deel uitmaken van een leuk team en help je graag andere mensen? Ga dan de uitdaging aan en word brandweervrouw of brandweerman. Om u aan te melden of voor meer informatie over de opleiding, vergoeding en werkzaamheden kunt u terecht op de www.brandweereibergen.nl.

Volg de brandweer ook via Twitter: @brw_eibergen en facebook.com/brandweereibergen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Brandweer op zoek naar nieuwe mensen”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven