Bromfietsster uit Neede raakt gewond

foto1NEEDE – Bij een ongeval op de kruising Borculoseweg – Merelstraat in Neede is vrijdagmiddag 7 maart even na één uur een bromfietsster van 16 jaar gewond geraakt. Ze is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een auto en de brommer reden achter elkaar op de Borculoseweg richting Noordijk. De auto ging stil staan om linksaf de Merelstraat op te draaien. De bromfietsster zag het linker knipperlicht over het hoofd en haalde de auto in. Toen de auto afsloeg ging het mis. De bromfietsster kwam met een harde klap op het wegdek terecht. In afwachting van de ambulance hebben omstanders en omwonenden zich over het slachtoffer ontfermd en eerste hulp verleend. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer op een wervelplank gefixeerd en overgebracht naar het ziekenhuis. De auto kon zelfstandig zijn weg vervolgen.
[nggallery id=4522]

Deel dit artikel:

10 gedachten over “Bromfietsster uit Neede raakt gewond”

 1. Niet opletten, koptelefoon op de kop met veel lawaai en denken dat ze vogelvrij zijn, tot het misgaat. desondanks sterkte alle betrokkenen.

 2. gaatjeniksaan

  Als je niet weet wat er is gebeurd moet je er ook geen reactie onder plaatsen.
  Dit gaat om mijn zusje en heel toevallig heeft de automobilist toegegeven haar over het hoofd te hebben gezien!

 3. Exact hetzelfde is in Eibergen enige tijd geleden met een motorrijder gebeurd. Ook deze haalde een auto in, die aangaf linksaf te slaan. En wie werd er door justitie schuldig bevonden en berecht? De automobilist. Er schijnt een regel te zijn dat wanneer je linksaf aanslaat en je dit zelfs duidelijk aangeeft je nalatig bent geweest door over het hoofd te zien dat op dat moment iemand je inhaalde … (waar gebeurd).

 4. gaatmewelwataan

  Maakt geen flikker uit. Aan de foto te zien zit de schade bij de achterdeur van de auto dus was hij al bijna het kruispunt voorbij. Je zusje heeft zelf de auto ook over het hoofd gezien. Ga dus niet met vingertjes wijzen want er zijn er altijd 2 betrokken.

 5. Bromfietsster dus ga er van uit dat ze helm op had en dan ook nog koptelefoon? Rare reactie! Automobilist kan haar over het hoofd hebben gezien maar als de jongedame een afslaande auto inhaalt is ze toch echt fout. Sterkte met je zusje @gaatjeniksaan

 6. Gaatjeniksaan en AA.

  Wat pascal zegt klopt wel. Zeg niet dat zij het heeft gedaan, maar het gebeurd wel. Fiets dagelijks naar Eibergen, gaat vaak net goed. Maar die muziek installaties op scooters en brommers, mag de politie best wat aan doen. En vaak is de automobilist fout. En aub ouders doe er eens wat aan. Mooie scooter kado geven oke, maar kijk ook elke week ff die scooter na.

 7. het was mooi geweest als de automobilist haar had gezien maar je zus had er achter moeten blijven. Sterkte met je zus.

 8. Jouw zusje heeft de afslaande auto over het hoofd gezien, ik weet wel wat er gebeurd is 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven