Dweilen: Uniek vervoer voor hoogheden

NEEDE – ”Dit is wel erg ludiek. Een supermooie actie van de Reetkwakers. De hoogheden van Rietmolen moesten zorgen voor origineel vervoer tijdens het dweilen. Deze opdracht staat in onze proclamatie. Ze hebben de boodschap wel heel serieus genomen”, lacht voorzitter Gerd Jansen. Tekst: Ten zevende dat, De Reetkwakers de Needse hoogheden op ludieke wijze mot vervoer’n van café noar café tijdens het dweilen in Nee. De Reetkwakers kwamen maandagmiddag met een enorme opblaasbare hamsterbal naar café D’n Rooi’n Vos (zie video). Prins Skrollan Zwierink en adjudant Wichert Hogeweg moesten voor hamster ‘spelen’. Gelukkig kregen ze een duwtje in de rug. Het tempo zat er flink in. Oja, de kotszakken waren na afloop goed gevuld.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Dweilen: Uniek vervoer voor hoogheden”

  1. Dag Steven, we filmen met een Panasonic HV-V100. Probleem ligt bij Youtube. Alle video’s zijn de laatste dagen minder van kwaliteit.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven