Foto-verslag carnavalsoptocht Eibergen

tn_dsc07654EIBERGEN – Afgelopen zaterdag (1 maart) trok de jaarlijkse carnavalsoptocht door het dorp. Dit jaar voor de 44e keer. Inwoners van Berkelland en daarbuiten hadden weer prachtige wagens gemaakt. “Wat ons opviel? Dit jaar waren er veel jeugdige deelnemers. Meer dan andere jaren”, aldus PR-vrouw Alie Jansen. Één carnavalsgroep had een zeer actueel onderwerp: gemeenteraadsverkiezingen (zie foto’s). Veel kijkers moesten lachen om de kreet: ”Wij poetsen de gemeente schoon voor de verkiezingen”. Een flinke steek onder water richting de Berkellandse politiek. NUB-fotografen Henk Klein Hazebroek en  Truus Stotteler waren tijdens de optocht van de partij. Het duo maakte onderstaande repo. Hier de uitslag!

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4501]

Foto’s Truus Stotteler:
[nggallery id=4502]

Foto’s Gerjan Bruntink:
[nggallery id=4506]

 

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Foto-verslag carnavalsoptocht Eibergen”

  1. mooie optocht maar na wat ik gehoord heb is het jammer dat de beugels niet gewonnen hebben dat zijn wel te echte winnaars mooi vrolijke kleuren en die hebben er echt werk van gemaakt !!!!

  2. Begin is met een lichtoptocht op de vrijdagavond! Dan trek je meer bekijks meer mensen die dan van buitenaf mee willen doen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven