Foto’s grote carnavalsoptocht in Neede

tn__dsc7245NEEDE – De carnavalsoptocht was ook dit jaar een grote publiekstrekker. Vooral door het mooie weer trok het evenement een record aantal bezoekers. Zeker 30.000 mensen stonden langs de kant van de weg. Bij de grote wagens ging de eerste prijs naar Polka Combinatie. De optocht is zonder problemen verlopen. Wijkagent Michiel Herbrink: ”Carnaval is goed en gezellig verlopen.” Fotograaf Gerjan Bruntink maakte voor NUB onderstaande kiekjes. klik hier voor alle uitslagen.

Foto’s Gerjan Bruntink:
[nggallery id=4512]

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Foto’s grote carnavalsoptocht in Neede”

 1. NCG de Vlearmuze. Zorg eens dat de drank uit de optocht gaat. Bijna elke foto kun je wel een biertje ontdekken. Vandaag naar Oldenzaal geweest. Geen enkele wagen was een wagen waar mensen lomp stonden te zuipen. Heb er goed opgelet, wat ik aan bier heb gezien. Dat waren wel geteld 15 flesjes. De wagens zullen hierdoor ook mooier worden, doordat er geen lompe sta op de car en drink bier wagens zullen zijn. Sprak daar iemand en die vertelde me, dat ze een jaartje of 10 alcohol verbod hebben ingevoerd tijdens de optocht, er zullen er heus wel wat een paar drinken. Deze beste man legde me wel even uit, dat er meer wagens kwamen met loopgroepen erbij. De wagens worden ook elk jaar van een hoger niveau. En ik kan je vertellen, het is net of je in Limburg Brabant waant. Alles was netjes afgewerkt tot in de kleinste details.

 2. hehe gelukkig die herrie ook weer gehad.hele weekend niet kunnen slapen van de herrie.en nee ben geen zeurpiet of zuurpruim.hou ook wel van een feestje maar moet spontaan komen.en niet door de strot worden gedrukt.

  alaaf

 3. Het carnavalsfeest was weer super, de optocht: grandioos, maar idd. de muziek die uit de tent komt die 3 dagen, heeft NIKS meer met carnaval te maken. Er is geen melodielijn te herkennen als je wat verder weg woont, alleen het gebonk v.d. bassen zodat de kopjes op de tafel trillen. Misschien dat het tijd wordt om andere eisen stellen als organisatie aan de DJ’s?. Verder geen wanklank gehoord hier alleen maar volop gezelligheid.

 4. De Optocht was weer fantastisch en met veel zorg & inzet opgebouwd. Ik heb een serie foto’s gemaakt bij de opstelling van de optocht en daarna een grotere serie van de optocht, onderweg door Neede.
  Op NUB staan aardig wat foto’s, nog meer foto’s erbij wordt wat veel. Mijn foto’s zijn daarom te zien op: http://www.oypo.nl/wim-stevenhagen

 5. was een leuke optocht alleen jammer dat meisjes van 14 jaar een 18+ bandje krijgen in de tent zonder te vragen naar ID-kaart of wat dan ook. wat voor een sukkel heeft daar bij de ingang staan controleren.Wie is er dan verantwoordelijk als die meiden dronken naar huis gaan.Of gaat het alleen maar om de omzet. Belachelijk.

 6. bob, je kan er moeilijk op controleren, die meisjes kunnen erg gemakkelijk een bandje krijgen bijvoorbeeld door middel van een id kaart van een oudere vriendin/zus enzovoort

 7. @Needenaar, was dat voor gelul? Je kunt toch gewoon controleren, zoals het bewijs van spreken ook kan bij de SEN. Niks moeilijks aan. Als je haar jonge schat gewoon jonger bandje geven. Je kunt aan alles zien of iemand jonger is. Gedrag vrienden vriendinnen en etc…

 8. Als anti carnevalist wil ik toch een compliment geven aan de groep van Bassie & Adriaan we kwamen ze tegen in het buitengebied met de muziek aan maar de heren stopte netjes om de muziek uit te doen zodat ons paard er niet van schrok ondanks dat de muziek toepasselijk was echt TOP.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven