Glenn Klein Gunnewiek sporter van jaar

NEEDE – Stichting Needien heeft zaterdagavond de sport- en cultuurprijzen uitgereikt. Glenn Klein Gunnewiek werd uitgeroepen tot sporter van het jaar. Glenn is al vele jaren een uitblinker in de Needse sportwereld. Hij haalde podiumplaatsen tijdens motorcross en de survival. De titel sportploeg van het jaar ging naar Dames 1 VV Lochuizen. De muzikanten van Malletband Amicitia mochten de cultuurprijs in ontvangst nemen. Janneke Timmerije en Birgit Bos gingen met de aanmoedigingsprijs naar huis. De bekendmakingavond werd gehouden in Rietmolen.

Deel dit artikel:

6 gedachten over “Glenn Klein Gunnewiek sporter van jaar”

  1. Jammer dat de jury niet kijkt naar de voorgeschiedenis bij de sportploeg van het jaar, eerst degraderen en vervolgens een jaar later kampioen worden is blijkbaar meer waard dan een aantal jaren tweede worden in de competitie en dan het kampioenschap pakken!?

  2. Ach is toch allemaal vriendjespolitiek in Neede, een onafhankelijke jury hebben ze in Neede nooit van gehoord.

  3. Toen ik het juryrapport las, van de sportploeg van het jaar, las ik de geschiedenis van het 3e elftal van Sportclub Neede. Per ongeluk aan de verkeerde ploeg uitgereikt? Wat een aanfluiting.

  4. Nou nou… wat een discussie hier. Gelukkig heeft Sportclub Neede 3 zelf geen moeite met de uitslag. Sterker nog: het was een zeer geslaagde en gezellige avond! Complimtenten en nogmaals de felicitaties aan de dames van lochuizen!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven