Groenteboer Eddy Pleiter opent ‘slagerij’!

NEEDE – Heeft een groenteboer ook al verstand van vlees? Eddy Pleiter uit Neede wel! Hij verkoopt sinds kort vegerarische vleesproducten. Gehakt, biefstukreepjes, bitterballen, kroketten, shoarma, gehaktballen, en hamburgers, het staat allemaal in de vitrine. “Ik heb het natuurlijk eerste uitgetest. Mijn zoon en een stel kameraden hadden afgelopen weekend zin in iets hartigs. Heb toen een aantal hamburgers gebakken. Ze hadden helemaal niet in de gaten dat het om vegetarisch vlees ging. Ze proefden werkelijk geen verschil.” Alle producten zijn afkomstig van de Vegetarische slager uit Utrecht. Eigenaar Jaap Korteweg: ”Mijn sojavlees smaakt net zo goed als echt vlees, of zelfs beter.” In deze regio zijn niet veel ondernemers die dit concept aan de man brengen. Je moet vaak naar de grote steden.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Groenteboer Eddy Pleiter opent ‘slagerij’!”

  1. haha ja mijn zoon en paar kameraden hebben het uitgeprobeerd.onder invloed van of???dan smaakte mij ook alles hoor

  2. Wij gaan vanuit neede naar de keurslager in borculo
    Maar wat zou het mooi zijn dat we een keurslager in neede zouden hebben

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven