Huskycrosser ‘vliegt’ door de Needse Berg

NEEDE – Crossen door de bossen, normaal doe je dat met een mountainbike of brommer. Jan Batist uit Neede crost sinds kort met een bijzondere combinatie door de Needse Berg. Hoe?, met zijn drie husky’s en een ‘slee’ op wielen. “Ik ben enkele jaren terug begonnen met een step, jullie hebben hier al eens over bericht. Nu werd het de hoogste tijd om iets professionelers aan te schaffen. De honden vinden het helemaal geweldig en ik stiekem ook”, zegt de huskybakker. Reporter Roy Nijman ging woensdagmorgen met Jan op stap. Hij croste samen met de huskyfreak door het buitengebied. Dit ging niet zonder slag op stoot. “Aan het begin van de Brummelweg vlogen we uit de bocht en ramden we een paal. Ik heb er gelukkig niks aan overgehouden.” Zie bovenstaande video voor de reportage!

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Huskycrosser ‘vliegt’ door de Needse Berg”

  1. Beterschap Roy… Ik heb genoten van de beelden. Top gemaakt. Kom morgen een fruitmand brengen. Wat is je adres?

  2. Hardstikke leuk filmpje! Goed gedaan jan, en roy mooi gemaakt! Groetjes marjolein

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven