Jeugd bakt voor ouderen in Meergaarden

EIBERGEN – Vrijdagmiddag 21 maart hebben scholieren van ’t Assink Lyceum de aankleding en de lekkernijen voorbereid voor de high tea, die zaterdagmiddag klaarstaat voor bewoners en omwonenden van De Meergaarden.

De middag bij De Meergaarden is georganiseerd vanuit NLdoet op 21 en 22 maart. Dit zijn de landelijke klussendagen vanuit het Oranjefonds Onder leiding van Hans Hulshof en Estrella van Liere hebben 25  scholieren zich vrijdagmiddag ingezet om bloemstukjes, tafellopers, kaarsjes, muffins, appelkruimeltaartjes, chocoladescones en nog veel meer lekkernijen te bereiden. De leerlingen konden zich opgeven voor deze middag, als een maatschappelijke stageplek.

Op de dag zelf zullen er ’s morgens nog eens 4 leerlingen samen met vrijwilligers van Livio beziggaan met de laatste voorbereidingen bij de Meergaarden zelf en met de fruitspiesjes, de sandwiches en de hartige taartjes. Deze 2 dagen zouden natuurlijk niet mogelijk zijn zonder vrijwilligers en medewerking van het lokale bedrijfsleven.

Dank hiervoor aan: Plus Koenders, Albert Heijn, Jumbo Patrick Hobelman, Bjorn en Marieke’s Bloembinderij, Estrella van Liere, Chocolaterie Hulshof, ’t Assink Lyceum Eibergen, Livio Meergaarden, Berkellandse Uitdaging. Verder wordt de muziek verzorgd door Vincent en Marjo Stapelbroek en Anne – Minke Nijp van Moods for Harp met leerlingen.

[nggallery id=4551]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Jeugd bakt voor ouderen in Meergaarden”

  1. Een mooi idee, en weet zeker dat de bewoners er van zullen geniet , in het mooie opgeknapte Grandcafe !!

  2. De tafels zagen er schitterend uit,met de gemaakte tafellopertjes,bloemstukjes,en met het lekkers wat gemaakt is, wordt het vast een geslaagde middag

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven