Motorcross telt dit jaar 200 deelnemers

HOLTERHOEK – Zaterdag 29 en zondag 30 maart is het weer zo ver, de tweede editie van het “cross en party weekend Holterhoek”. Met op zaterdag zeven uur onafgebroken knokken voor de winst in diverse brommercross klassen. Om 17.00 uur zal de finish vlag geheven worden en zullen de winnaars op het podium verschijnen. ’s Avonds een uitbundige party met muzikale ondersteuning van de Millennium Showband in de verwarmde feesttent. Zondag 30 maart is het vroeg dag voor iedereen, om 9.30 uur zullen er ruim 200 crossers aan de start staan voor de eerste trainingsronden. Vervolgens worden er officiële MON competitie wedstrijden gereden in verschillende klassen.

Dit jaar zijn de quads ook weer van de partij. Nieuwe klassen in 2014 zijn de 50cc mini motoren en de dames klasse. Natuurlijk wordt alles afgesloten met een party! Na afloop van de cross zullen de Zwolse Rockers het weekend op een feestelijke manier afsluiten in de feesttent.

Kaarten voor de zaterdag avond zijn te krijgen bij Café De Lindeboom in Eibergen en Café Grenszicht in de Holterhoek. Inschrijving voor de cross kan nog tot donderdag 27 maart via de site.

Meer info over het gehele weekend is te vinden op: www.jonggelre-eibergen.nl Of natuurlijk Facebook!

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Motorcross telt dit jaar 200 deelnemers”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven