N18: Agent betrokken bij flinke aanrijding

EIBERGEN – Op de kruising Burgemeester Wilhelmweg (N18) met de Hondevoort heeft zaterdagavond tegen 22.00 uur een flinke aanrijding plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Wel liepen beide voertuigen veel schade op. Één van beide automobilisten reed waarschijnlijk door rood, met een botsing tot gevolg. De bestuurster van de Suzuki reed op de N18 richting de Berkelbrug. De agent kwam met zijn auto vanuit de Hondevoort rijden. De politie heeft na de botsing meteen een onderzoek ingesteld. Ook zijn er getuigen gehoord. Agenten hebben het verkeer geregeld. De auto’s zijn afgesleept door Iliohan. De eigenaar van autobedrijf Grooters heeft de gedupeerden na de botsing tijdelijk opgevangen. Ze konden daar even rustig bijkomen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4539]

Deel dit artikel:

5 gedachten over “N18: Agent betrokken bij flinke aanrijding”

  1. Was het nou een agent in diensttijd? Ik zie namelijk geen opvallend politie voertuig. Als het buiten diensttijd is begrijp ik niet zo goed wat zijn functie en het benoemen daar van er in deze casus toe doet. Ook politiemensen zijn wel eens betrokken bij auto ongevallen. Net zoals een arts wel eens ziek wordt…

  2. Jammer dat erbij vermeld wordt dat één van de slachtoffers een agent is, zo te zien reed hij/zij in een prive auto van het andere slachtoffer wordt toch ook niet vermeld wat hij/zij voor het beroep doet. Maar goed hier uit blijkt dat ook agenten mensen zijn en bij zulke incidenten betrokken kunnen raken.

  3. Ja zet inderdaad van iedereen het beroep er even bij 🙂

    Iedereen denkt dat agenten superieur zijn, maar schijn bedriegt zoals je WEER ziet 🙂

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven