Nieuw cateringbedrijf opent haar deuren

EIBERGEN – Aanstaande zondag (23 maart) vindt de officiële opening plaats van cateringbedrijf Mooy. Ondernemer Danny Krukkert uit Enschede laat dan zijn nieuwe zaak aan de Nieuwstraat 14a zien. Iedereen is van 14.00 tot 17.00 uur welkom. Krukkert: “Er staat een hapje en een drankje klaar. Ik vind het belangrijk om tijdens de start kennis te maken met de inwoners. Vandaar deze open dag.” Danny heeft afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het restaurantleven. “Al meer dan vijftien jaar”, aldus de gedreven kok. Danny verzorgt catering van a tot z. “Bij mij zijn de hapjes en gerechten net iets anders. Denk aan een lolly gemaakt van geitenkaas en rode bieten.” De ondernemer huurt het pand van Jan Pelle. Danny gaat ook workshops en kooklessen verzorgen. Meer info op www.mooycatering.nl.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Nieuw cateringbedrijf opent haar deuren”

 1. Welkom in Eibergen Danny. Ik wens je veel succes.
  Groetjes Monique Bach (oud collega Oale Bakkershoes).

 2. Danny, met jou talenten moet het lukken. In Eibergen is geen fatsoenlijk cateringbedrijf meer te vinden. De meesten doen het er maar bij (half werk). Ik kom zondag effe kieken!

 3. @ Ten Hoopen
  De catering bedrijven 4, die het er bij doen in Eibergen bestaan nog steeds
  En het vorige catering bedrijf die er niks bij naast had ging op deze locatie failliet
  Wens cateringbedrijf Mooy veel succes.

 4. Nee de klok en boenders zijn niet slecht , omdat jullie hier niet anders gewend zijn. Vergeleken met sommige cateraars in andere plaatsen Moeten deze nog een hoop leren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven